Τσάμπα διακοπές στη Μύκονο για τον Τραγάκη...

...αφού βόλεψε (και) την αδελφή του γαμπρού του...Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον πρώτο αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος αφού διόρισε στη Βουλή σχεδόν όλο του το σόι (κόρη, νύφη και αδελφή του γαμπρού του) είπε να ξεσκάσει κάνοντας διακοπές σε....
 πανάκριβο θέρετρο της Μυκόνου χωρίς όμως να πληρώσει... δραχμή.

Ειδικότερα, ο κ. Τραγάκης έκανε φέτος τις διακοπές του στη Μύκονο, όπου παρέμεινε για μια εβδομάδα, διαμένοντας μάλιστα σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, το οποίο όμως ουδέποτε πλήρωσε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο βουλευτής της ΝΔ που έγινε γνωστός για τα «οικογενειακά ρουσφέτια» του, αναχώρησε λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για τη Μύκονο με τη σύζυγό του. Στο νησί των Ανέμων, ο κ. Τραγάκης κατέλυσε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Semeli» όπου το φθηνότερο δίκλινο ξεκινά από 400 σχεδόν ευρώ τη βραδιά και οι σουίτες κοστίζουν 1200 ευρώ. Λογικό είναι καθώς στο εν λόγω ξενοδοχείο υπάρχουν πισίνες στις σουίτες, ενώ προσφέρονται όλες οι υπερλουξ ανέσεις που θέλουν να έχουν όσοι διαθέτουν χρήματα, όπως spa, γυμναστήριο, τζακούζι, plasma τηλεοράσεις κοκ

Ο κ. Τραγάκης και η σύζυγός του έμειναν στο Semeli όλη τη βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, σε μπανγκαλόου κατηγορίας superior με θέα τη θάλασσα και κόστος 420 ευρώ τη βραδιά. Πήγαιναν το μεσημέρι για μπάνιο και το βράδυ απολάμβαναν το ποτό τους στο μπαρ του ξενοδοχείου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της εφημερίδας, προκύπτει ζήτημα από το γεγονός ότι ο κ. Τραγάκης φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο εντελώς δωρεάν, όπως έδωσε εντολή ο ιδιοκτήτης του. Αυτό φέρεται να επιβεβαίωσε υπάλληλος του ξενοδοχείου που μίλησε στο Πρώτο Θέμα και είπε ότι «ο κ. Τραγάκης φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο μας, δεν πλήρωσε για τη διαμονή του».

Το ξενοδοχείο ανήκει στον επιχειρηματία Γιώργο Ζησιμόπουλο και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει υπαχθεί στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04, προκειμένου να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις του, και η επένδυση θα φτάσει στο συνολικό ύψος των 2,9 εκατ. ευρώ. Στις 6 Αυγούστου, μια βδομάδα δηλαδή πριν φιλοξενηθεί ο κ. Τραγάκης στο ίδιο ξενοδοχείο, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης έβαλε την υπογραφή του για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της επιχορήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τραγάκης εξελέγη αντιπρόεδρος της Βουλής στις 29 Ιουνίου και έναν μήνα μετά διόρισε στη Βουλή τέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και η κυρία Καλλιόπη Λεοντή, αδελφή του γαμπρού του. Προηγουμένως, είχε καταφέρει να βολέψει και άλλα μέλη της οικογενείας: τον γαμπρό του, την κόρη και τον γιό του.

iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια