Σφραγίζει εισιτήρια και παίρνει ενημερότητα η ΑΕΚ


Μετά από συνάντηση που είχε ο διευθυντής της ΦΑΕ Αθηνών, Σταύρος Καββαδίας με εκπροσώπους των οπαδών και τον Ανδρέα Δημητρέλο, η ΑΕΚ προχώρησε σε διακανονισμό της οφειλής της προς την εφορία και θα σφραγίσει εισιτήρια για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε καλό δρόμο και το θέμα της ενημερότητας.
Τόσα μαζεμένα....
καλά νέα καιρό είχαν να ακούσουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Αντιπροσωπεία των οπαδών της “Ένωσης” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Καλλιθέα και ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Σταύρο Καββαδία, τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, ο οποίος χειρίζεται και το θέμα της ομάδας του. 

Το αίτημα τους έγινε δεκτό, ενώ λίγο αργότερα -μαθαίνοντας τα νέα- στο σημείο έσπευσε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος.

Αποτέλεσμα των συναντήσεων αυτών ήταν να πετύχει η “Ένωση” διακανονισμό της οφειλής ύψους 1,5 εκατ. Συγκεκριμένα η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ θα καταβάλει αρχικά 400.000 ευρώ, ποσό που θα της επιτρέψει να σφραγίσει εισιτήρια για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Superleague με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, μετά αυτή την εξέλιξη άνοιξε ο δρόμος για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, η οποία θα συμπεριληφθεί στον φάκελο που θα καταθέσει η ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να πάρει την πολυπόθητη άδεια και να ανακοινώσει τις μεταγραφές της.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια