Επενδυτική εταιρία -κολοσσός- πίσω από τον Βιντιάδη!


Ο Ανδρέας Δημητρέλος αποκάλυψε πως η επενδυτική τράπεζα Seymour Pierce με ιδιοκτήτη τον Κιθ Χάρις που έχει εμπλακεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες συμφωνίες του αγγλικού ποδοσφαίρου με εκατοντάδες εκατ. ευρώ υπογράφει, με τον εφοπλιστή Βιντιάδη, την πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ! 
Οι θετικότατες εξελίξεις....
στην ΑΕΚ συνεχίζονται. Μετά τον διακανονισμό με την εφορία, ο Ανδρέας Δημητρέλος επιφύλασσε ακόμα ένα ευχάριστο νέο στους φίλους της “Ένωσης”.

Στο έκτακτο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημέρωσε τους μετόχους για την επίσημη πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως αυτός που υπογράφει την πρόταση για την αγορά των μετοχών, μαζί με τον εφοπλιστή Βιντιάδη, είναι η μεγάλη επενδυτική εταιρία Seymour Pierce και ο ιδιοκτήτης της, Κιθ Χάρις! 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Κιθ Χάρις φέρεται διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει τα χρέη και σταδιακά να αναλάβει την ΑΕΚ. Πλέον η διοίκηση της “Ένωσης” καλείται να παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και να προχωρήσει αυτή η κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί ικανή να αλλάξει την ιστορία της ομάδας. 

Και αυτό γιατί ο Κιθ Χάρις και η εταιρία του μόνο... τυχαίοι δεν είναι. Αντίθετα, ο Χάρις  έχει εμπλακεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είχε πελάτες μεταξύ άλλων τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον Ταξίν Σιναβάτρα, τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ, ενώ ήταν εκπρόσωπος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Ράντι Λέρνερ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την Άστον Βίλα. Ακόμη, ήταν επικεφαλής του γκρουπ που το 2010 προσπάθησε να πάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερς.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια