Ο Κιθ Χάρις με συμπαίκτη τον Βιντιάδη θα είναι το αφεντικό στην ΑΕΚ και όχι σύμβουλος.


Στην Seymour Pierce του Κιθ Χάρις τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΚ, εφόσον ολοκληρωθεί το deal - Ο ρόλος των Βιντιάδη-Αδαμίδη, το γήπεδο και οι κοσμογονικές αλλαγές στην εταιρεία
Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα για την υπόθεση των Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις φιλοξενεί η «Real News»: «Η ΑΕΚ αλλάζει πρόσωπο....
Εφόσον ολοκληρωθεί το deal με τον Βιντιάδη, θέμα που αποκάλυψε η Real Sports στις 12 Αυγούστου, οι "κιτρινόμαυροι" εισέρχονται σε νέα εποχή, με διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης και εντελώς φρέσκο αέρα, totally british (ολότελα βρετανικό) θα τον χαρακτήριζε κάποιος, φλεγματικά ίσως. Και δεν θα υπερέβαλε καθόλου, αφού όλα όσα ξέραμε για τον έως τώρα μίζερο τρόπο διοίκησης της "Ένωσης" σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν και καινούργια δεδομένα χαράσσονται στον ορίζοντα. Με στόχο εκείνων που έχουν εκπονήσει το πλάνο, σε τρία χρόνια η ΑΕΚ να μπορεί να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, κλειδώνοντας οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της τραυματικά βιώματα, πρόσφατα και μη.

Πιο συγκεκριμένα. H ανεξάρτητη επενδυτική τράπεζα του Ηνωμένου Βασιλείου Seymour Pierce υπό τον Κιθ Χάρις, "υπεύθυνο" για κορυφαίες στον χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου συμφωνίες, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου σχεδόν τα ηνία της ΠΑΕ, με τον Βρετανό οικονομολόγο, μάλιστα, να αναμένεται ο ίδιος τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη στην Αθήνα, αν φυσικά όλα έχουν κυλήσει ομαλά. Με τον Δημήτρη Βιντιάδη παρόντα μεν στην μετοχική της σύνθεση, όμως το παιχνίδι ουσιαστικά θα το κάνουν οι Αγγλοι, στελέχη της απόλυτης εμπιστοσύνης των οποίων θα επανδρώσουν κάθε νευραλγικό πόστο της. Το γήπεδο αποτελεί προϊόν που τους ενδιαφέρει σφόδρα και θα το τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν, ενώ κοσμογονικές αναμένονται οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας, αφού οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν ήδη αποφασίσει για μεγάλες περικοπές σε προσωπικό και κόστη. 

Σε ό,τι αφορά τα χρέη της ΑΕΚ, ακόμη και αν τα 34-35 εκατομμύρια ευρώ, όπως τα προσδιόρισε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον Real fm είναι κατά τι περισσότερα, δηλώνουν ότι δεν τους απασχολεί. Εννοείται, βεβαίως, ότι το deal θα προχωρήσει και θα λήξει αίσια, μόνο εφόσον ο έλεγχος που θα διενεργήσουν δεν φέρει στην επιφάνεια...τέρατα, ατασθαλίες δηλαδή πολλών εκατομμυρίων.

Πέντε εκατομμύρια ευρώ έως τον Δεκέμβριο

Πάντα βάσει όσων πληροφορείται η Real Sports, σημαντικός ήταν, είναι και θα παραμείνει στην όλη υπόθεση ο ρόλος του Σταύρου Αδαμίδη. Ο πρώην πρόεδρος της "Ένωσης", όπως ρητά και κατηγορηματικά αναφέραμε στο ρεπορτάζ της 12ης Αυγούστου, δούλεψε πολύ για το deal αυτό και οι επαφές του με τον Βασίλη και τον γιο του Δημήτρη Βιντιάδη, όσο και εκείνες του Γιάννη Βούρου μαζί τους, αξιολογούνται ως καθοριστικές για την πρόοδό του. Σύντομα δε θα ξεκαθαρίσει, αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό, πώς (ο Αδαμίδης) θα συνεχίσει να είναι χρήσιμος στην καθημερινότητα της ομάδας, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστούν εκ βάθρων αλλαγές ακόμη και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Οσο για την... ταμπακέρα, το οικονομικό κομμάτι δηλαδή, αν ο έλεγχος τελειώσει σύντομα και η συμφωνία ολοκληρωθεί "και με τη βούλα", πρόθεση των νέων επενδυτών και σταδιακά ιδιοκτητών της ΑΕΚ είναι έως τον Δεκέμβριο να ρίξουν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία. Χρήματα που θα προέρχονται τόσο από τους Αγγλους (κυρίως), όσο και από την οικογένεια Βιντιάδη».
aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια