Πακιστανός βασικός ύποπτος για την επίθεση στην Πάρο


Στη φωτό εικονίζεται η μητέρα της 15χρονηςΤο θρίλερ με το σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο συνεχίζεται με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να εστιάζονται πλέον σε ένα βασικό ύποπτο.


Πρόκειται για έναν 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος εθεάθη στο σημείο της επίθεσης, στην παραλία της Χρυσής Ακτής την μοιραία νύχτα. Έντονες υποψίες κίνησε μάλιστα....
η απόφαση του νεαρού άντρα να αναχωρήσει εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα, λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση.


Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν πιθανή την εμπλοκή του 21χρονου στην κακοποίηση της κοπέλας, ενώ έχουν ήδη συλλέξει ρούχα και αλλά αντικείμενα από το δωμάτιό του -το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης- προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού.


Ιδιαίτερα σημαντικές θεωρούνται πάντως οι αναφορές της μητέρας της 15χρονης η οποία είπε στην αστυνομία ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, καθώς παρόμοια ρούχα φορούσε τη νύχτα της επίθεσης και ο 21χρονος αλλοδαπός.


Πάντως, το DNA που είχαν πάρει από τους δύο ντόπιους, που είχαν θεωρηθεί βασικοί ύποπτοι, δεν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε πάνω στην κοπέλα. Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου.


Μάλιστα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από δεκάδες άτομα, τα οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και σε κοντινά σημεία.


Ωστόσο, οι διωκτικές αρχές απηύθυναν και δημόσια έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο τους. Η αστυνομία δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή όπου μπορεί να καλεί όποιος πολίτης γνωρίζει το παραμικρό για την επίθεση εις βάρος του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο.


Πάντως, μυστήριο παραμένει τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της η Μυρτώ όταν απομακρύνθηκε από την παραλία όπου βρισκόταν μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της.


Από τη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να αποκαλυφθεί η λίστα των τελευταίων κλήσεων που δέχτηκε η κοπέλα.


Την ώρα, πάντως, που οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος, η Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και όλοι αισιοδοξούν ότι τελικά θα τα καταφέρει.
protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια