Κινδυνεύει να χάσει τα μετάλλιά του

Βαρύς αναμένεται να πέσει ο... πέλεκυς της Δικαιοσύνης πάνω στον Michael Phelps. Τι κι αν είναι ο πιο επιτυχημένος αθλητής Ολυμπιακών Αγώνων με τα περισσότερα μετάλλια; Ο Phelps φέρεται να παραβίασε τον Κανόνα 40 των οδηγιών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Τουτέστιν....
, όποιος αθλητής συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες που δεν έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες από 18 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου 2012, θα τιμωρείται. 



Έτσι, λοιπόν, στις 13 Αυγούστου δύο φωτογραφίες από διαφήμιση γνωστού οίκου μόδας όπου πρωταγωνιστεί ο κολυμβητής, διέρρευσαν στο twitter και στη συνέχεια σε αρκετούς ιστότοπους, με αποτέλεσμα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή να τον απειλεί ότι θα του αφαιρέσει τα μετάλλια. Η διοίκηση του οίκου μόδας διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι έγινε υποκλοπή και επρόκειτο να επικοινωνήσει τη διαφημιστική καμπάνια από τις 16 Αυγούστου. Αν αποδειχθεί ότι όντως προγραμματισμένη ημερομηνία ήταν η 16η Αυγούστου και πως έγινε υποκλοπή του υλικού στις 13 του μήνα, ο αθλητής θα αθωωθεί και δεν θα υπάρξει τιμωρία. 



Αν όμως, οι δικηγόροι δεν πείσουν τους επικεφαλής της ΔΟΕ, τότε θα αφαιρεθούν τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου από τον Phelps, ο οποίος κατέκτησε τέσσερα χρυσά και δύο αργυρά. Υπάρχει βέβαια και μία άλλη εκδοχή, ότι απλώς θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Η απόφαση αναμένεται.


 DAILY MAIL

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια