5 εκατομμύρια το χρόνο αντί για 11 θα πληρώσει η ΕΡΤ για το Champions League! ...

Γραφει ο Insider

Λιγότερο απο τα μισά χρήματα θα καταβάλλει τελικά η ΕΡΤ στην TEAM UEFA για τις μεταδόσεις του Champions League!!! Συγκεκριμμένα, το τίμημα απο τα 10.4 (ΔΕΚΑ ΚΟΜΜΑ ΤΕΣΣΕΡΑ) εκατομμύρια ευρώ το χρόνο κατέβηκε στα 5 (ΠΕΝΤΕ) εκατομμύρια ευρώ....


το χρόνο!!!

Πως επετεύχθη αυτό; Πήγε ο εκπρόσωπος της TEAM UEFA στην ΕΡΤ και...

του έδειξαν την ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία που έχει ασκήσει ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Γρήγόρης Πεπόνης και τις δηλώσεις/γνωμάτευση του κορυφαίου του ποινικολόγου Μιχάλη Δημητρακόπουλου ότι αν πληρωθεί το τίμημα θα μπλέξουν και οι καινούργιοι !!!

Μετά φέραν γρήγορα-γρήγορα στην αίθουσα τον ... απινιδωτή για να τον συνεφέρουν απο την ... ανακοπή!

Εκανε και ένα τηλεφωνάκι στα κεντρικά και ιδού το αποτέλεσμα!!!

Ποιό είναι το εντυπωσιακό; Τα παραμυθάκια που είχαν πουλήσει στην UEFA νομικό τμήμα και προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ, ότι η δίωξη ειναι αστεία και εμείς έχουμε γνωμάτευση από την EBU (European Broadcasters Union) ότι το τίμημα των 31.2 (ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΥΟ) εκατομμυρίων ειναι σωστό (!!!) και τέτοιες διώξεις ... "τις μασάμε".

Τι κατάλαβε η UEFA;


1. ότι πιθανότατα έχει γίνει μαγείρεμα στην κοινή προσφορά ΕΡΤ ΕΠΙ ΛΑΜΠΗ με τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ. (HELLO MR PEPONIS, DO YOU HEAR ME???)

2. ότι ένα σκάνδαλο θα επαιρνε παγκόσμια δημοσιότητα και δεν το αντεχαν.

3. οτι η δίωξη θα οδηγήσει κόσμο στο "πισίνα και μπάρμπεκου" Corydallus Youth Hostel και δεν μπορούσαν να αφήσουν έστω και υπόνοιες να ακουμπήσουν στελέχη τους.

Τι γλύτωσε η ΕΡΤ;

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

VERY WELL DONE MESSRS KEDIKOGLOU AND DIMITRAKOPOULOS !!! - MR PEPONIS WILL BE VERY HAPPY WITH YOUR ... PERFORMANCE!

Δηλαδή, όπως λένε στο χωριό μου, ένας υπουργός με μπαλάκια και ένας καλός ποινικολόγος γλυτώνουν δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ με μιά απλή συνάντηση!

Αντε, και στο δορυφορικό- αλλα 4.4 εκατομμύρια ευρώ εκεί πέρα και σκάνδαλο μεγατόνων!!!

Αν δεν απατώμαι, την ίδια ακριβώς γνωμάτευση έχει κανει και για το δορυφορικό ο Δημητρακόπουλος: Οτι αν προχωρήσουν οι καινούργιοι ... στο δρόμο που ... ΤΟΥΣ χάραξαν οι παλιοί ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Ες αύριον τα σπουδαία...

fimotro

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια