Στη μέση του δρόμου έκανε sex και το Μωράκι της στο καροτσάκι κάτω από τον καυτό ήλιο....


Σοκ στην οδό Ευρώτα την περασμένη Δευτέρα όταν μία νεαρή πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ σε απόσταση αναπνοής από το μωρό που φύλαγε! Πρόκειται για το πλέον τραγικό περιστατικό το οποίο ξεσήκωσε όλη τη γειτονιά ενώ κάτοικοι έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τη νεαρή και τον εραστή της αλλά και....
οι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Και μάλιστα όλα συνέβησαν μέρα μεσημέρι, ενώ το μωρό παρέμενε στο καροτσάκι, κάτω απ' τον ήλιο και... κοιτούσε τη νεαρή η οποία ξεδιάντροπα απολάμβανε τις «καυτές» στιγμές με τον εραστή της.


Επειδή στάθηκε αδύνατο να ακινητοποιηθεί κανείς δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για τη μάνα του μωρού ή για κάποια νεαρή μπέιμπι σίτερ που έβγαλε το μωρό βόλτα αλλά σκέφτηκε να το συνδυάσει με σεξουαλική συνάντηση. Το συμβάν έλαβε χώρα στο χώρο όπου κάποτε υπήρχε ο αυθαίρετος καταυλισμός των Αφγανών. Η νεαρή είχε αφήσει το καροτσάκι με το μωρό κάτω από έναν ευκάλυπτο αλλά παρόλα αυτά ο καυτός ήλιος έπεφτε πάνω στο πρόσωπό του. Η ίδια είχε σταθεί κάτω από μια ελιά μαζί με τον εραστή της και οι δυο τους επιδίδονταν στη σεξουαλική πράξη χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του μωρού! Την απίστευτη σκηνή είδαν από το μπαλκόνι τους δύο γυναίκες κάτοικοι της πρώτης πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Η μία γυναίκα μάλιστα δεν άντεξε κι έβαλε τις φωνές. 


Η κραυγή της στάθηκε αρκετή για να βγουν κι άλλοι από τα διαμερίσματά τους αλλά και να σταματήσουν διερχόμενοι οι οποίοι κινήθηκαν προς το επίμαχο σημείο για να εντοπίσουν το ζευγάρι. Την ώρα όμως που έφθασαν, το ζευγάρι ντύθηκε στα γρήγορα, ο άνδρας άρχισε να τρέχει προς την πλευρά του χειμάρρου, ενώ η νεαρή πήρε το καροτσάκι και το μωρό και όσο μπορούσε πιο γρήγορα κινήθηκε προς την πλευρά της οδού Τερτσέτη. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι μία από τις ενοίκους της πολυκατοικίας ειδοποίησε την αστυνομία, όμως παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού δεν εμφανίστηκε περιπολικό!


Τους έψαχναν για ώρα...
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περίοικοι συνέχισαν την αναζήτηση σε αρκετά μεγάλη απόσταση, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τη γυναίκα με το μωρό ή τον εραστή Σύμφωνα πάντως με τις περιγραφές που μας έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, (στην περίπτωση που πρόκειται για μπέιμπι σίτερ, να την καταλάβουν οι γονείς που την προσέλαβαν), η γυναίκα δεν ήταν πάνω από τριάντα ετών. Είχε έντονες ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά ενώ φορούσε ένα εμπριμέ σορτσάκι και λευκό φανελάκι. Το καροτσάκι του μωρού είχε μπλε χρώμα και η τσάντα για τα μωρουδιακά ήταν χρώματος μπλε και λευκό. Όσο για τον εραστή, ήταν πιο μεγάλης ηλικίας, κοντός και αρκετά παχουλός...! ...

dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια