Αλόνσο παντός καιρού - Δεύτερη συνεχόμενη pole για τον Ισπανό


Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των οδηγών θα εκκινήσει σε δεύτερο συνεχόμενο γκραν πρι από την πρώτη θέση. Ο Ισπανός ήταν εκπληκτικός στη "λίμνη" και πανηγύρισε την 22η pole της καριέρας του. Στο πλάι του θα....
βρεθεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Οι κατατακτήριες δοκιμές του Γερμανικού γκραν πρι εξελίχθηκαν όπως και του Σίλβερστον με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν υπήρξε διακοπή.


Η πρώτη περίοδος έγινε σε στεγνό οδόστρωμα όμως η βροχή δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της. Στη δεύτερη περίοδο βγήκαν όλοι στην πίστα από την αρχή θέλοντας να κάνουν γρήγορους γύρους όσο επέτρεπε ο καιρός τα ενδιάμεσα ελαστικά.


Από τον "χαμό" βγήκαν χαμένοι οι Μάσα, Γκροζάν και Ρόσμπεργκ που έμειναν εκτός δεκάδας. Στον τελικό φαινόταν ότι αυτός που θα το πίστευε περισσότερο και θα πέρναγε τελευταίος τη γραμμή εκκίνησης τερματισμού θα ήταν ο νικητής. Και τα δύο τα έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο που εκμετελλεύτηκε και τα λάθη του Φέτελ στον τελευταίο γύρο και πήρε την pole. Ο Γεμανός της Red Bull έμεινε δεύτερος ενώ ο Γουέμπερ που τερμάτισε 3ος θα εκκινήσει 8ος λόγω ποινής 5 θέσεων για αλλαγή κιβωτίου. Αντίστοιχες ποινές έχουν και οι Γκροζάν, Ρόσμπεργκ που θα βρεθούν στην 20η και 22η θέση αντίστοιχα.


Η κατάταξη των κατατακτήριων δοκιμών του Γερμανικού γκραν πρι:


1. Αλόνσο, Ferrari 
2. Φέτελ, Red Bull 
3. Γουέμπερ, Red Bull
4. Σουμάχερ, Mercedes 
5. Χούλκενμπεργκ, Force India 
6. Μαλδονάδο, Williams 
7. Μπάτον, McLaren 
8. Χάμιλτον, McLaren 
9. Ντι Ρέστα, Force India 
10. Ραϊκόνεν, Lotus 
11. Πέρες, Sauber 
12. Μάσα, Ferrari 
13. Ρικιάρντο, Toro Rosso 
14. Κομπαγιάσι, Sauber 
15. Γκροσεάν, Lotus
16. Σένα, Williams 
17. Ρόσμπεργκ, Mercedes
18. Βερνιέ, Toro Rosso 
19. Κοβαλάινεν, Caterham 
20. Πετρόφ, Caterham 
21. Πικ, Marussia 
22. Γκλοκ, Marussia 
23. Ντε λα Ρόσα, HRT 
24. Καρθικέγιαν, HRT

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια