Σας το είπα ότι το i-phone μου το έδωσε ο κ.Παντής...

Mε νέες δηλώσεις της στο "Πρώτο Θέμα" η Ναταλία Δραγούμη εμμένει στις αρχικές της δηλώσεις πως το επίμαχο iPhone της το χάρισε ο ίδιος ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, ενώ διαψεύδει ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι δέχτηκε και χρυσαφικά....
Σε δηλώσεις της πριν από μία εβδομάδα η κυρία Δραγούμη υποστήριξε ότι ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου της είχε κάνει αυτό το δώρο.Ο αντιπρύτανης το ...διέψευσε, υποστηρίζοντας ότι το iPhone το είχε χαρίσει εν αγνοία του ιδρύματος, ο κ. Γιώργος Δημητριάδης, που ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του καταστήματος εμπορικών ειδών του ΑΠΘ «Λογότυπος».

Ωστόσο, τον αντιπρύτανη διαψεύδει με νέες της δηλώσεις στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Ναταλία Δραγούμη η οποία λέει ότι «το iPhone μου το έδωσε ο αντιπρύτανης. Σας το είπα και την προηγούμενη Κυριακή» και συνεχίζει: «Το κινητό μου το δώρισε ο κ. Παντής και όχι ο κ. Δημητριάδης».

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αντιπρύτανη ότι δέχτηκε και δώρο χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ από τον κ. Δημητριάδη με χρέωση και πάλι του Λογοτύπου: «Δεν έχει καμία βάση αυτό που λέει ο αντιπρύτανης ότι δηλαδή πήρα δώρο από τον κ. Δημητριάδη χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια