Καρέ -καρέ η επιχείρηση της αστυνομίας στο διαμέρισμα του μακελάρη


Δεκάδες αστυνομικοί και πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση. 
Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσαν τα καλώδια των εκρηκτικών μηχανισμών.
Ο 24χρονος μακελάρης σκότωσε στην πρεμιέρα του Μπάτμαν 12 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 58. Έχουν εκκενωθεί όλα τα γύρω σπίτια.
Δείτε ποιος είναι ο μακελάρης που σκόρπισε το θάνατο....

Η αστυνομία κατέφερε να εισέλεθει στο παγιδευμένο με εκρηκτικά διαμέρισμα του 24χρονου φοιτητή που κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ χθες σε κινηματογραφική αίθουσα του προαστίου Ορόρα του Ντένβερ, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες ακόμη.

Δεκάδες αστυνομικοί και πυροσβέστες βρίσκονται στο διαμέρισμα του υπόπτου, του Τζέιμς Χολμς, ο οποίος είχε παγιδεύσει το διαμέρισμα του με εκρηκτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία κατάφερε να εξουδετερώσει τον πρώτο εκρηκτικό μηχανισμό. 

Σε μια επιχείρηση που αποκαλείται "διαδικασία απόδοσης ασφάλειας", η οποία πραγματοποιείται εξ αποστάσεως από ομάδα πυροτεχνουργών, ένα ρομπότ τοποθέτησε έναν σωλήνα, γνωστό ως "water shot", κοντά στον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο διαμέρισμα και οπισθοχώρησε σε ασφαλή απόσταση. Ο σωλήνας στη συνέχεια εξερράγη. Ωστόσο υπήρχαν κι άλλοι...

Ο υπαστυνόμος Κάσιντι Κάρλσον της αστυνομίας της Ορόρα δήλωσε "Είχαμε επιτυχία στην εξουδετέρωση ενός δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού", είπε ο Κάρλσον. "Αν και δεν είμαστε σίγουροι, ελπίζουμε ότι έχουμε εξαλείψει τις μεγαλύτερες απειλές οι οποίες απέμεναν. Δεν θα το ξέρουμε αυτό έως ότου εισέλθουμε στο διαμέρισμα".

"Υπάρχουν ακόμη όλων των ειδών οι κίνδυνοι μέσα στο διαμέρισμα", είπε ο Κάρλσον. "Θα παραμείνουμε εδώ για ώρες για να συλλέξουμε στοιχεία και να μετριάσουμε αυτούς τους κινδύνους."
Η αστυνομία εκκένωσε πέντε γειτονικά κτίρια και έχει αποκλείσει την περιοχή σε μια περιφέρεια αρκετών οικοδομικών τετραγώνων. Με κομμένη την ανάσα πολίτες απ΄όλο τον κόσμο παρακολουθούν τιε εξελίξεις της συγκλονιστικής υπόθεσης του μακελειού.

Στο μεταξύ, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται και αφήνει ένα λουλούδι κι ένα κεράκι έξω απόβ το θέατρο που χάθηκαν άδικα οι ανθρώπινες ψυχές.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια