ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ


                                    Δημοτική Παράταξη
«Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας»
Γραφείο Τύπου
Τηλ.:2103230362-3
e-mail: press@athina-poli-zois.gr


Αθήνα, 11-07-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Tην ερχόμενη εβδομάδα η παράταξη «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας» θα απαντήσει, με συνέντευξη Τύπου, στο σημερινό παραλήρημα του κ. Καμίνη, για τον μη-απολογισμό της 18μηνης θητείας του. Κάτι, που όφειλε να κάνει, όπως ο νόμος προβλέπει, παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου και των φορέων της πόλης. Εκεί όμως θα υπήρχε ο αντίλογος τον οποίο ο κ. Καμίνης τρέμει…

Αντ’ αυτού, ο κ. Καμίνης παρουσίασε μία έκθεση, όπως εκείνες που συνέτασσε ως Συνήγορος του Πολίτη, έχοντας, όμως, αυτή τη φορά, τον τίτλο του δημάρχου. Γεγονός, που, κανείς πολίτης της Αθήνας, δεν το έχει καταλάβει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Για μία ακόμη φορά, στον κ. Καμίνη φταίνε οι προηγούμενοι, οι κυβερνήσεις, η κοινωνία και οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, που ετράπησαν σε φυγή, πριν από τη «βύθιση του σκάφους».

Αντίθετα, δεν τόλμησε, γιατί θα έπρεπε να το αναφέρει κιόλας, να μιλήσει έστω για ένα έργο που έγινε τους 18 μήνες της θητείας του. Σε ότι θετικό έκανε αναφορά, αποτελεί κληρονομιά από την προηγούμενη διοίκηση (π.χ. το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η Αθηναϊκή Αγορά, το Ξενοδοχείο των φτωχών, το ΚΥΑΔΑ) και το παρουσίασε ως δικό του!

Επιγραμματικά αναφέρουμε, αφού αναλυτική απάντηση θα δοθεί στον κ. Καμίνη την ερχόμενη εβδομάδα, ότι παρέλαβε την Αθήνα ως τον μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας αλλά τον μετατρέπει και θα τον παραδώσει ως μικρή κοινότητα…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια