Οι αριστεροί της πλάκας κόψανε την Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες.....

Οι χαβαλέδες της αριστεράς και όλοι οι "παραλίες" του Σύριζα της Δημάρ και του Πασοκ που το παίζουνε αριστεροί τάχα θίχτηκαν από αυτό που έγραψε η Βούλα Παπαχρήστου στο twitter και ζήτησαν να μην συμμετέχει στην Ολυμπιάδα. Βέβαια η ΕΟΑ για να μην χαλάσει το χατήρι στους δήθεν αριστερούς, καρατόμησε την Βούλα....

Όσον αφορά τους πασόκους της Δημάρ που θίχτηκαν από την δήλωση της Βούλας, εσείς ρε πολιτικοί απατεώνες που ρίξατε τον λαό στην εξαθλίωση στην φτώχεια και στις αυτοκτονίες, εσείς που ψηφίζατε ότι σας έφερνε ο πρώην αρχηγός σας,έπρεπε να μην κυκλοφορείτε και όχι να κάνετε και δηλώσεις.



Παρά την δημόσια απολογία της, η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου δεν θα μεταβεί στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού αποκλείστηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.


Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:


"Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου."


Όλα ξεκίνησαν από ένα κατά την ίδια κακόγουστο αστείο που ανάρτησε στο twitter το οποίο είχε ρατσιστικό περιεχόμενο.
Έγραψε: “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό”.


Αμέσως το tweet αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ και η αθλήτρια ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη μέσω twitter. 


Λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση με την οποία ζητούσε δημόσια συγνώμη, εκφράζοντας τη θλίψη της για όσα προκάλεσε.


ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


"Αθήνα, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012.


Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα. 


Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών.


Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου.


Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Με εκτίμιση


Βούλα Παπαχρήστου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια