Επιχείρηση Καλλο-κράτης: Οι ωραιότερες γυναίκες του Πειραιά ! ! !


Το δέκα το καλό
Μας έχει απογοητεύσει. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά παραμένουμε πεπεισμένοι ότι η 23χρονη Πειραιώτισσα θα βρει επιτέλους ένα τρόπο να αξιοποιήσει τα προσόντα που τόσα ξεδιάντροπα της έχει χαρίσει η φύση. Στο μόντελινγκ, την τηλεόραση ή την χειροπρακτική. Για εμάς, δεν κάνει διαφορά. Γιατί η ομορφιά της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη είναι τόσο βαρβάτη –και τόσο αρχαιοελληνική- που κανείς δεν δικαιούται να την υποτιμά.

 
Κάνει το γυαλί (της τηλεόρασης) να αναστενάζει
Το πιο σέξι σημείο της ανατομίας της Χριστίνας Μουστάκα είναι το μυαλό της. Και αυτό, μόνο Ράδιο Αρβύλα δεν είναι. Πιστέψτε μας.
 
Το αστέρι του Hall of Femme
H πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια κολύμβησης, χορεύτρια, γυμνάστρια και Β Σταρ Ελλάς 1996 Νόνη Δούνια είναι μια κλάση γυναίκας που κανονικά δεν θα έπρεπε να πιάνουμε στο στόμα μας (ή τα μάτια μας). Αξιοπρεπής, ακόμη και όταν δεν φορούσε ούτε φύλλο συκής πάνω της.
 
Το πρόσωπο που σε κάνει να χαζεύεις
Η Κρυσταλλία των Otherview έχει εκείνο το είδους προσώπου που σε κάνει να ξεχνάς από πού έρχεσαι και που πηγαίνεις. Γεγονός στο οποίο βοηθάει και το υπόλοιπο πακέτο, φουλ στις καμπύλες σε εκείνα ακριβώς τα σημεία που πρέπει.
 


Η δικιά μας ροκ σταρ
Η Ειρήνη Δούκα, πάλαι ποτέ τραγουδίστρια των C-Real (και μοντέλο στα ξεκινήματά της) διαθέτει και την φωνή και τον τσαμπουκά για να μας πείσει για το ροκ του χαρακτήρα της. Aπό τις πιο διακριτικά σέξι παρουσίες της τελευταίας δεκαετίας.
 
H Playmate που ποτέ δεν ξεχάσαμε 
Τα καλύτερα οπίσθια της ελληνικής σόουμπιζ (μέχρι που εμφανίστηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου) ανήκουν δικαιωματικά στην Κωνσταντίνα Ράμπια. Μια γνήσια Πειραιώτισσα με λιμανίσιο τσαμπουκά, κοφτερό βλέμμα και χιούμορ που δεν το βγάζει βόλτα μέχρι να την γνωρίσεις λίγο καλύτερα.
 
Αλλά επειδή καμία μεγάλη ομάδα δεν μεγαλούργησε χωρίς δυνατό πάγκο, είπαμε να προτείνουμε και μερικές αναπληρωματικές.
Ξεκινώντας από μια δόση κουλτούρας μέσω Sugahspank.
 
Και συνεχίζοντας με το συνδυασμό μυαλού για πολιτική (βλέπε γραφείο τύπου Ντόρας) και κορμί για πίστα της Μαρίας Βολονάκη.
 
Ενώ 'πιστάτη' είναι και η Χρύσπα από την Αίγινα (που διοικητικά ανήκει στην πάλαι ποτέ Νομαρχία Πειραιά).
 
Άξια αναφοράς επίσης είναι η Εβίτα Μητσοπούλου, frontwoman των ΟΚ.
 
Και η σέξι σπρίντερ του Ολυμπιακού Αδριάννα Φερρά.
 
 http://oneman.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια