Αποχώρησε η Αριστερά όταν ανέβηκε ο Μιχαλολιάκος



Αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας οι βουλευτές της Αριστεράς κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων μόλις πήρε τον λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής. 

Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου....
των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης φώναξε στο βήμα τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Πριν προλάβει να σηκωθεί από το έδρανο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΚΚΕ βγήκαν από την αίθουσα. 

Την ίδια στιγμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν όρθιοι στα έδρανα τους. 

Στην πρώτη του ομιλία στην βουλή ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής με το που ανέβηκε στο βήμα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ 

«Πολλά λιγούρια της εξουσίας, θέλουν να βρεθούν στα κυβερνητικά έδρανα. Πως θα συνδυάσουν τον Μάο και τον Λένιν ας είναι καλά η κρατική χρηματοδότηση» είπε ο Νικος Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε η πολιτική θα πρέπει να καθορίζει την οικονομία και όχι η οικονομία την πολιτική. 

Υποστήριξε πως δεν λύση οι αποκρατικοποιήσεις «είναι για μας θέματα απαράδεκτα. Δεν θα πρέπει να πουληθεί ούτε ένα μέτρο γης στους ξένους». Ενώ για το μεταναστευτικό σημείωσε «Άμεσες απελάσεις και προώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους» και επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό ο οποίος δεν αναφέρθηκε στην ομιλία του στην κατάργηση του νόμου Ραγκούση. 
real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια