Σκληρή απάντηση Κιουτσούκη σε Κυριάκο


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΜε σκληρό τρόπο απάντησε ο Νίκος Κιουτσούκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα όσα είπε λέγοντας πως είναι «από αυτούς που «έχτισα» αυτή την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του… πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι».


Η απάντηση:



«Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η ΔΑΚΕ ΙΤ δεν αλλάζει τις θέσεις, τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της, όπως αλλάζει πουκάμισα η Ελίτ του κοινοβουλίου. Σε ότι αφορά την παραμονή μου στη ΝΔ απαντώ: Είμαι από αυτούς που «έχτισα» αυτή την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του… πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι.


Σε κάθε περίπτωση εκπροσωπώ τους εργαζόμενους και όχι τα «συμφέροντα» που αυτοί υπηρετούν! Η φωνή της ΔΑΚΕ δεν θα σιωπήσει ότι κι αν λένε, ότι κι αν κάνουν οι καθοδηγούμενοι γκεμπελίσκοι- προβοκάτορες. Ας αφήσουν τα παραπολιτικά και ας απαντήσουν τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους των 500 ευρώ. Τι θα κάνουν με τα χαράτσια και τους φόρους, τι θα κάνουν με τους ανέργους;


Νίκος Κιουτσούκης
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΙΤ 
Γενικός Γραμματέας ΓΣΕΕ» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια