Πήγε σε οίκο ανοχής στην Πάτρα αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος και πήρε την αστυνομία τηλέφωνο ! ! !


Με ένα από τα πιο κωμικοτραγικά περιστατικά ήρθαν αντιμέτωποι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Πάτρας πριν από λίγες ημέρες. Όλα αυτά όταν ο πελάτης ενός οίκου ανοχής κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι... εφόσον δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ιερόδουλη απαιτούσε τα λεφτά του πίσω και δεν του τα έδιναν!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του τμήματος της άμεσης δράσης, ενώ επειδή διαδόθηκε αμέσως στους διαδρόμους του αστυνομικού μεγάρου της οδού Ερμού, τα σχόλια μεταξύ αστυνομικών δίνουν και παίρνουν. «Πρωταγωνιστής» του συμβάντος ήταν ένας Βούλγαρος γύρω στα πενήντα ο οποίος επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής για να ικανοποιήσει τις ερωτικές του ορέξεις. Μόνο που οι απαιτήσεις του από την ιερόδουλη... παραήσαν έξω από κάθε άλλη συνηθισμένη, αφού, μεταξύ άλλων, ήθελε να ασκήσει βία ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί μαστίγιο! Για το λόγο αυτό η νεαρή αλλοδαπή που εργαζόταν στο «σπίτι» δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Το θέμα είναι ότι και κανένα άλλο από τα κορίτσια δεν δεχόταν να κάνει αυτά που ζητούσε ο πελάτης. Ο οποίος είχε προπληρώσει και για το λόγο αυτό άρχισε να απαιτεί να του δώσουν πίσω το χρηματικό ποσό που είχε καταβάλλει. 


Όμως οι υπεύθυνοι του έλεγαν ότι θα μπορούσε να κάνει τα... προβλεπόμενα ερωτικά «σχέδια» και όχι τα εξωπραγματικά που ήθελε να απολαύσει. Έτσι, ο αλλοδαπός πελάτης έστησε ολόκληρο επεισόδιο και σαν να μην έφθανε αυτό κάλεσε και την αστυνομία θέλοντας έτσι να διεκδικήσει τα χρήματά του...!


Πειστήριο το... άδειο προφυλακτικό!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης όπως ακούσαμε να το συζητούν αστυνομικοί που έσπευσαν στο περιστατικό, ήταν όταν φθάνοντας είδαν τον καταγγέλλοντα να περιμένει έξω από τον οίκο ανοχής, κρατώντας στο χέρι του ένα... προφυλακτικό! Και γιατί αυτό; Επειδή, όπως τους είπε, ήθελε να το παρουσιάσει ως... πειστήριο για να αποδείξει πως δεν είχε έρθει σε οργασμό, άρα δεν είχε ικανοποιηθεί από την ιερόδουλη. Και ως εκ τούτου ισχυριζόταν ότι είχε κάθε δικαίωμα να πάρει πίσω τα χρήματα που είχε δώσει. 


Τελικά όμως το περιστατικό έλαβε τέλος πολύ γρήγορα αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν και ο πελάτης αντελήφθη πως δεν μπορούσε να απαιτεί εφόσον τα ερωτικά «παιγνίδια» της αρεσκείας του δεν ήταν συνηθισμένα...
dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια