Στην Κύπρο θα εκδοθούν οι εκτελεστές του "συμβολαίου θανάτου" στην Αγία Νάπα


Την έκδοση ενώπιον των κυπριακών αρχών, των δύο Ελλήνων κατηγορουμένων για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών....

Οι εφέτες αποφάσισαν την ικανοποίηση του αιτήματος που υπέβαλαν για τους δύο κατηγορουμένους οι Αρχές της Κύπρου για την εν ψυχρώ δολοφονία τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων υπηκόων, σωματοφυλάκων Κύπριου επιχειρηματία, σε κεντρικό σημείο της πόλης.


Πρόκειται για έναν 29χρονο, που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον χώρο των αντιεξουσιαστών, και έναν 41χρονο, που φέρεται να είχε εμπλακεί παλαιότερα σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος, που κατά τις κυπριακές αστυνομικές αρχές φέρεται να είναι αυτός που εκτέλεσε τους πέντε σωματοφύλακες, συναίνεσε στην έκδοσή του στην Κύπρο. Ο δεύτερος κατηγορούμενος, που από την αρχή είχε εκφράσει αντιρρήσεις στην έκδοσή του, φέρεται να επέμεινε στη στάση αυτή και ενώπιον του Συμβουλίου επικαλούμενος δικαστική του εκκρεμότητα στην ελληνική Δικαιοσύνη.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια