"Να σιωπήσει ο κ.Παπανδρέου"


Με ύφος ιδιαίτερα επιθετικό και με γλώσσα σκληρή σε μια ανακοίνωση του ο Πολιτικός Όμιλος "Πολιτεία 2021" απάντησε  στις δηλώσεις του  Γιώργου  Παπανδρέου, σύμφωνα με τις οποίες το πολιτικό κατεστημένο εμπόδισε τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι....
ο κ. Παπανδρέου δεν δικαιούται να ομιλεί περί κατεστημένου, δεδομένου ότι ο ίδιος είναι γόνος και εγγονός πρωθυπουργού και παρέλαβε συστημικό κόμμα με «δακτυλίδι διαδοχής».


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 


«Από το Συμπόσιο της Ήβης ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να προωθήσει το μεταρρυθμιστικό σχέδιο του για τη χώρα, γιατί η Ελλάδα είναι «ένα κράτος χωρίς διαφανή λειτουργία και με μια πολιτική ελίτ που συχνά ήταν σε σχέση διαπλοκής με το κατεστημένο, που δεν ήθελε στην Ελλάδα αλλαγές, δικαιοσύνη, ισότητα και να αναπτυχθούν οι πραγματικές δυνατότητες που έχει η χώρα και οι πολίτες της».


Όταν κάποιος είχε παππού και πατέρα Πρωθυπουργό αυτού του τόπου, ο ίδιος δεν έκανε τίποτα άλλο τα τελευταία 35 χρόνια εκτός από πολιτική, πήρε δαχτυλίδι διαδοχής από τον Πρωθυπουργό και αρχηγό ενός συστημικού κόμματος που κυβέρνησε στη χώρα τα 22 από τα τελευταία 30 χρόνια, γίνεται Πρωθυπουργός παραπλανώντας τον ελληνικό λαό και οδηγεί νύχτα τη χώρα στο μνημόνιο και στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά».



:tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια