Γιατί βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής στη Μύκονο


Αυτή είναι η αλήθεια για την ινκόγνιτο επίσκεψη της οικογένειας Καραμανλή στη Μύκονο
Τις αθλητικές και κοσμικές δραστηριότητες του κ. Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται να μπέρδεψαν κάποιοι πλακατζήδες της μικροπολιτικής κι έκαναν ολόκληρο παρασκήνιο το πολύ σοβαρό ταξίδι που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στη Μύκονο για να προκαλέσουν θόρυβο, χωρίς λόγο....

Μόλις μαθεύτηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ανεχώρησε χθες το πρωί από τη Ραφήνα με προορισμό τη Μύκονο κάποιοι σήκωσαν θεούς και δαίμονες για να εντοπίσουν τον κ. Καραμανλή στο πλοίο, στο λιμάνι, στο αυτοκίνητο ή οπουδήποτε αλλού. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα μάλιστα, επιστρατεύθηκαν μέχρι και φωτογράφοι ώστε να εντοπίσουν τον πρώην πρωθυπουργό σε κάποια παραλία και να αναμοχλεύσουν παλαιότερης έμπνευσης ρεπορτάζ του τύπου ότι «η κοινωνία βρίσκεται σε αδιέξοδο κι ο Καραμανλής είναι στην παραλία».
Αυτή είναι η αλήθεια
Κάπου όμως πρέπει να μπουν όρια και να υπάρξει σοβαρότητα. Το “Newsbomb.gr” σας αποκαλύπτει λοιπόν ότι ο κ. Κώστας Καραμανλής μετέβη οικογενειακώς στη Μύκονο για ένα πολύ σοβαρό και προσωπικό λόγο. Όπως έκανε και με τον αείμνηστο πατέρα του, τονΑλέκο, στην Πρώτη Σερρών έτσι τώρα πράττει ο πρώην πρωθυπουργός και για τα οστά της μητέρας του, Αλίκης. Τα μεταφέρει στον τόπο καταγωγής της, τη Μύκονο.
Αυτή είναι μια κίνηση ιερού καθήκοντος στη μνήμη της μονάκριβης μητέρας του. Γι’ αυτόν τον όντως πολύ προσωπικό λόγο του κ. Καραμανλή, ορισμένοι νοσηροί εγκέφαλοι προσπάθησαν να σπάσουν πλάκα και να καλαμπουρίσουν -μια φορά ακόμα- προσφέροντας τάχα αποκάλυψη και ενημέρωση. Για να το αντιληφθούν καλύτερα ορισμένα λαγωνικά, η μεταφορά ορίστηκε να γίνει σήμερα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονος, στην ομώνυμη Ιερά Μονή που βρίσκεται στο νησί των ανέμων.
Ο συναισθηματικός συμβολισμός και η μαρτυρία πίστης από τον κ. Καραμανλή επιβεβαιώνει το σεβασμό του σε αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν την ελληνική ορθόδοξη οικογένεια, τιμώντας κάθε μέλος τους και κυρίως τους μεγαλύτερους ή τους αοίδιμους .
Η στάση Καραμανλή
Έτσι επιβεβαιώνει ο πρώην πρωθυπουργός με πόση συνέπεια τηρεί τη ρήση «σεμνά και ταπεινά» τόσο σε προσωπικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, σε αντίθεση με άλλα πρόσωπα που θα έπρεπε να σιωπούν για την οδύσσεια στην οποία έχουν εγκλωβίσει τη χώρα. Ακόμα και πρόσωπα που τηρούσαν κριτική στάση απέναντι στον κ. Καραμανλή εκτιμούν πλέον τη στάση, τις ενέργειες και κυρίως την εγκράτεια που τον διακρίνει γι’ αυτό και τον υποστηρίζουν ένθερμα.
Κι όσον αφορά στα… τσακάλια της παραπολιτικής, ας μάθουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός επιστρέφει από τη Μύκονο αύριο, το ίδιο ήσυχα όπως ανεχώρησε και παρέμεινε στο νησί. Αν θέλουν να προκαλέσουν θόρυβο, ιδού μια «λαμπρή πληροφορία» για να ασχοληθούν και να κουτσομπολέψουν. 
Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια