“Είμαι αυτός που ψάχνει η αστυνομία. Πάρτε τους να έρθουν να με συλλάβουν, έσκασα από τη ζέστη”!

Η όλη ιστορία θα μπορούσε να γίνει κωμική ταινία μόνο που δεν είναι. Ένα ανθρωποκυνηγητό κατέληξε σε... γέλιο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν οι άνδρες τις ομάδας ΔΙΑΣ θεώρησαν.... ύποπτους τους επιβάτες ενός ΙΧ και αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο στη λεωφόρο Σπάτων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα κυνηγετικό όπλο. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου τους ανάγκασε να απομακρυνθούν και ο οδηγός πάτησε το γκάζι.

Αμέσως οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν να καταδιώκουν τους δυο δράστες καλώντας παράλληλα ενισχύσεις.

Οι δυο άνδρες λίγο αργότερα εγκατέλειψαν το όχημα κοντά στον λόφο Μπούρα και διέφυγαν με τα πόδια αναζητώντας κρησφύγετο.

Αμέσως η περιοχή κυκλώθηκε από αστυνομικούς που επιχειρούν να εντοπίσουν τους δύο άνδρες, ενώ καθώς είναι οπλισμένοι τουλάχιστον με ένα κυνηγετικό όπλο κλήθηκαν και τα ΕΚΑΜ για να συμμετάσχουν στις έρευνες.

Στο όχημα των δύο δραστών βρέθηκε και έντυπο υλικό με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

Γύρω στις 13:30 ένα τηλεοπτικό συνεργείο γυρνούσε από ρεπορτάζ στο κανάλι του στην περιοχή της Παιανίας στο ύψος των στούντιο της Φίνος Φιλμ.

Εκεί βλέπουν έναν άνδρα με τατουάζ να τους κάνει σήμα να σταματήσουν. Ο άνδρας αυτός φαινόταν εξουθενωμένος. Οι δύο τεχνικοί ακούνε τότε έκπληκτοι να τους λέει: “Πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία να έρθουν να με συλλάβουν γιατί έχω σκάσει από την ζέστη. Δεν αντέχω. Εγώ είμαι αυτός που ψάχνουν”.

Οι δύο άνδρες στην αρχή δεν τον πίστεψαν αλλά μετά από λίγο πείστηκαν και πήραν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί στην αρχή ούτε αυτοί τους πίστεψαν όμως στη συνέχεια το ελικόπτερο της αστυνομίας που ερευνούσε την περιοχή είδε τον συγκεκριμένο άνδρα και έτσι πήγαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. 

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Πάνω του βρέθηκε μια ρουμανική ταυτότητα όμως επειδή μιλάει καλά ελληνικά θέλουν να ελέγξουν αν είναι πλαστή. Επίσης πάνω του βρέθηκε μια άντζεντα με πολλά ονόματα ποινικών κακοποιών καθώς και μια φωτογραφία του Σορίν Ματέι.

Ο δεύτερος άνδρας αναζητείται και σύμφωνα με τις αρχές είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί και να συλληφθεί. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια