Υπόσχεση Κλίντον προς Α.Σαμαρά "Θα σας βοηθήσουμε να βγείτε απο την κρίση"


Πάνω από 2 ώρες ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος.
Τι είπε με τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης-Δείτε video. Το αστείο του Κλίντον για το μάτι του Σαμαρά.
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στο Ξενοδοχείο Μ.Βρετάνια όπου μιλάει....
τώρα ο πρώην πλανητάρχης
Ποιός περίμενε τον Κλίντον έξω από το ξενοδοχείο;Δείτε video και φωτογραφίες.
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, μελών της ελληνικής κυβέρνησης και Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών.


Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε κατ'ιδίαν συνάντηση διάρκειας περίπου 45 λεπτών του κ.Σαμαρά με τον κ.Κλίντον, με βασικό θέμα συζήτησης την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τρόπους εξεύρεσης λύσεων.


Ο κ.Σαμαράς επεσήμανε στον πρώην πλανητάρχη πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στις ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται καθώς όπως τόνισε η Ελλάδα αυτήν την στιγμή ζει μια κρίση άνευ προηγουμένου, ευρισκόμενη ήδη στον πέμπτο χρόνο ύφεσης. Ο κ.Σαμαράς επεσήμανε επίσης ότι θα στόχος του είναι η ενίσχυση της ανάκαμψης με τη στήριξη του ελληνικού λαού τονίζοντας πως για λυθούν τα προβλήματα χρειάζεται ισχυρή ηγεσία και ελπίδα στο λαό.


Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον κ.Κλίντον φίλο της Ελλάδας και τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες με στόχο τη δημιουργία ενός Ταμείου που θα προωθεί αναπτυξιακές δράσεις στη χώρα μας.


Από την πλευρά του ο κ.Κλίντον τόνισε πως πιστεύει στο μέλλον της Ελλάδος, μια χώρα την οποία θεωρεί πλούσια, με πλούσιους πόρους όπως είπε, και συνεχάρη την κυβέρνηση συνασπισμού καθώς όπως τόνισε σε όλον τον κόσμο όταν υπάρχουν προβλήματα οι άνθρωποι προσπαθούν να συνεργαστούν.


"Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι και να σας βοηθήσουμε", τόνισε ο κ.Κλίντον, και εξήρε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης.


Ο πρωην πλανητάρχης αστειεύτηκε στον Αντώνη Σαμαρά για την εγχίερηση καταράκτη που έκανε λέγοντας πως τώρα βλέπει ως 20χρονος και είπε πως τέτοιου είδους επεμβάσεις γίνονται για την καταπολέμηση της γήρανσης.


Ο κ.Κλίντον μιλάει τώρα σε εκδήλωση των Αμερικανών ομογενών και το απόγευμα θα αναχωρήσει από την πατρίδα μας. 


Μάλιστα είχε έναν σύντομο χαιρετισμό με κάποιον που τον περίμενε καρτερικά έξω από το ιστορικό ξενοδοχείο.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια