Την εξαφάνιση του Μαζιώτη και της Ρούπα την πλήρωσε ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων.


Άφαντοι παραμένουν οι Νίκος Μαζιώτης και η Παναγιώτα Ρούπα μαζί με το μωρό τους που γεννήθηκε ενώ ήταν έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού. 
Με βάση τους περιοριστικούς όρους της αναγκαστικής αποφυλάκισης τους, μετά την παρέλευση του 18μηνου και καθώς η υπόθεση συμμετοχής....
τους στον Επαναστατικό Αγώνα, άρχισε να εκδικάζεται στις 4 Οκτωβρίου 2011 και η λήξη της προσωρινής κράτησης ήταν ... 4 ημέρες αργότερα (8 Οκτωβρίου 2011), όφειλαν να δίνουν τρεις φορές μήνα το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων. 


Τα ίχνη τους όμως «χάθηκαν» το τρίτο δεκαήμερο Ιουνίου. Ο πρώτος επισκέφθηκε για τελευταία φορά το τμήμα στις 15 Ιουνίου και η δεύτερη στις 18 Ιουνίου. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.
Οι πρώτες ανησυχητικές ενδείξεις ήρθαν όταν στις 25 Ιουνίου δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο κι εκπροσωπήθηκαν νόμιμα δια των συνηγόρων τους. 


Σήμερα, ανακοινώθηκε ότι με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικολάου Δένδια διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.).


Επίσης, με Απόφαση του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια