Εκτελεστής της 17Ν σε κοκκινομάλλα συγκρατούμενή του: «Είσαι το αγαπούλι μου»


Το «είσαι το αγαπούλι μου» του εκτελεστή της 17Ν σε κοκκινομάλλα συγκρατούμενή τΜία μυστική ιστορία πάθους εξελισσόταν για μήνες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μεταξύ του άλλοτε εκτελεστή της 17Ν και μίας κοκκινομάλλας καλλίγραμμης οικονομολόγου. Το πάθος όμως εξελίχθηκε σε «εμμονή» και κατέληξε άδοξα.


Ο άλλοτε εκτελεστής της 17Ν, ο οποίος δεν ανήκει στον....
στενό πυρήνα των ηγετικών στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης θαμπώθηκε κυριολεκτικά από την όμορφη οικονομολόγο η οποία βρισκόταν στον Κορυδαλλό προφυλακισμένη για οικονομικές απάτες.


Ο έρωτας μπορεί να πει κανείς βλέποντας την ιστορία των δύο ανθρώπων ήταν κεραυνοβόλος για το μέλος της οργάνωσης. «Σε λατρεύω, σ'αγαπώ, είσαι το μωρό μου, θέλω να σε φροντίζω, θέλω να σου χαρίζω μικρές χαρές. Είσαι το μωράκι μου, είσαι το αγαπούλι μου», γράφει σε ένα από τα δεκάδες γράμματα που της έστελνε. Για έξι μήνες η όμορφη κοκκινομάλλα περιγράφει πως δεχόταν ασφυκτική πίεση, είτε μέσω των γραμμάτων και των τηλεφωνημάτων, είτε μέσω των δώρων που δεχόταν.


Όπως η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον άλλοτε εκτελεστή να βρίσκεται στην από κάτω πτέρυγα. «Με είδε από το παράθυρο και με ερωτεύτηκε» υποστηρίζει η κοκκινομάλλα οικονομολόγος, ενώ συνεχίζει περιγράφοντας την πίεση που δέχθηκε. Η ίδια λέει πως ξεκίνησαν να μιλούν, ωστόσο η ίδια τον έβλεπε ως έναν καλό της φίλο.


Εκείνος μάλλον είχε άλλη οπτική, καθώς της έστελνε συνέχεια γράμματα, φαγητά, καλλυντικά, μέχρι και κινητό τηλέφωνο προκειμένου να μιλούν καθημερινά. Ωστόσο όλα άλλαξαν όπως λέει, όταν εκείνος άρχισε να ζηλεύει. «Άρχισα να του γίνομαι εμμονή, και να ζηλεύει ακόμη και τις γυναίκες συγκρατούμενές μου που με πλησίαζαν». Μάλιστα συνεχίζοντας περιγράφει πως ο... ερωτοχτυπημένος εκτελεστής έκανε μέχρι και αναφορά στην διεύθυνση των φυλακών για να απομακρυνθούν από κοντά της όλες οι συγκρατούμενές της που τον ενοχλούσαν.


Κάποια στιγμή της έστειλε και δαχτυλίδι λέγοντάς της πως θέλει να την παντρευτεί και να έχουν μαζί επισκεπτήριο και αν ζήσουν ευτυχισμένοι οι δυο τους όταν αποφυλακιστούν. Η αρνητική της απάντηση όμως και η διακοπή επικοινωνίας τον έκανε πολύ δυσαρεστημένο.


Ο ίδιος απογοητευμένος της έστειλε και το εξής ποίημα του.


«Απάνω στην αγάπη μας και τον τρελό έρωτά μας


Μία μέρα εξαφανίστηκες από την γειτονιά μας


και μένα η καρδούλα μου λιώνει και μαραζώνει


Με πιάνει το παράπονο και λέω "πού είσαι Τόμυ"».


Τελικά η καλλίγραμμη οικονομολόγος έκανε αίτηση να αλλάξει σωφρονιστικό κατάστημα, κάτι το οποίο κατάφερε. Τελικά μεταφέρθηκε στις Γυναικείες Φυλακές της Θήβας. Η ίδια περιγράφει πάντως πως ό,τι ξεκίνησε ως ειδύλλιο εξελίχθηκε σε εφιάλτη καθώς ο τρομοκράτης τηλεφωνούσε μέχρι και στην οικογένειά της. «Όταν αυτός ο άνθρωπος φτάνει σε σημείο να τηλεφωνεί στην οικογένειά μου, που δεν έχει καμμία σχέση με φυλακές και κακοποιούς, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Δεν είναι λογικό να θέλω να τιμωρηθεί;» περιγράφει.

Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια