ΑΕΚ: Το καράβι βουλιάζει και οι καπετάνιοι άφησαν το πλοίο μόνο του ! ! !


Κάθε ημέρα που περνάει, η ΑΕΚ βιώνει με τον πιο σκληρό τρόπο τα αποτελέσματα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει. Τα μέτωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι της «Ένωσης» είναι πραγματικά πάρα πολλά και ώρα με την ώρα τα προβλήματα που προκύπτουν και ο ρυθμός που βγαίνουν στην επιφάνεια έχουν τη....
μορφή λερναίας ύδρας.


Έτσι λοιπόν, μετά την προσφυγή του Φαμπιάν Βάργκας εις βάρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, σειρά όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής έχει αντιληφθεί πλέον ότι δεν θα είναι στα πλάνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν κι ετοιμάζει τις κινήσεις του έτσι ώστε να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα.


Οι οφειλές της ΑΕΚ προς τον Γκερέιρο μόνο για τη χρονιά που πέρασε ανέρχονται στις 300.000 ευρώ. Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο μέσος της ΑΕΚ κρατούσε διαλλακτική στάση και έκανε υπομονή. Όμως τώρα που η σεζόν τελείωσε σκοπεύει να φτάσει το θέμα στα άκρα.


Ο μάνατζερ του Γκερέιρο, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, είχε επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον, και ο Ισλανδός του εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα καμίας πληρωμής καθώς το ταμείο είναι άδειο και τόνισε ότι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.


Το κατά πόσον ο Γκερέιρο θα ενστερνιστεί την κατάσταση και θα κάνει λίγες ημέρες ακόμα υπομονή δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά. Στην ΑΕΚ πάντως πιστεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα δείξει κατανόηση και δεν θα κάνει προσφυγή διεκδικώντας συνολικά περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ (ολόκληρο το ποσό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του + μπόνους).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια