Ο Λαζόπουλος είναι ΣΥΡΙΖΑ. Απαγορεύεται; Όχι βέβαια.


Ο Λάκης, όπως άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των καλοβολεμένων οικονομικά "πνευματικών" ανθρώπων και των καλλιτεχνών, είναι (μαλακο)αριστερός. Αν ήταν σκληρός αριστερός θα στήριζε το ΚΚΕ. Οι μαλακοί αριστεροί (οι πιό ήπιοι δηλαδή) είναι ΣΥΡΙΖΑ: και σαμπουάν και μαλακτικό! Και αριστερός και καπιταλιστής!
Βολική....
ιδεολογία για κάθε αστό, που ονειρεύεται soft επανάσταση (που θα απαλλοτριώσει όμως μόνο τα κότερα των άλλων) εκ του ασφαλούς, αφού αν γινόταν επανάσταση, οι πρώτες κρεμάλες θα ήταν -θεωρητικά- για τους καλοζωισμένους καλλιτέχνες με τους οκταψήφιους λογαριασμούς στις Γερμανικές τράπεζες.
http://taxalia.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. αχιλλεας μυρμιδονας14 Ιουνίου 2012 στις 2:27 π.μ.

    Αν υποθεσουμε οτι το χρεος ειναι 500δις και οι ιδιοτικες περιιουσιες και υποδομες μαζι με τις επενδησεις και τις επιχηρησεις που υπαρχουν στην ελλαδα εχουν 1000 φορες την αξια του χρεους.Τοτε λογικα αν ο καθενας πληρωσει το 1τις χιλλιεις απο αυτα που κατεχει ως περιουσιακη αξια τοτε μαζευτε το ποσο του χρεους.
    Αλλα το 90% της περιουσιας το κατεχει το 1% μια ταξης ανθρωπων και το υπολοιπο 10% της περιουσιας το κατεχει το υπολοιπο 99% των ανθρωπων και αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν 10.000.000 ανθρωποι τελικα που κατεχουν το συνολο της ιδιοτηκης αυτης περιουσιας τοτε οι 100.000 απο αυτους τους ανθρωπους θα κατεχει το 90% απο την συνολικη περιουσια και αρα θα πρεπει να πληρωσει το 90% του χρεους .
    Ποιος ειναι αυτος που τελικα θα τολμησει να παει να παρει απο αυτους τους 100.000 τα 450δις που ειναι το 90% των 500δις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.