Νέες περικοπές σε βουλευτές και υπουργούς από τον Αντ.Σαμαρά


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΤο γράφουμε καιρό τώρα ότι ο Σαμαράς ούτε από εκεινους που θα αφήσουν το οτιδήποτε στην τύχη του είναι , ούτε θα σταματήσει λεπτό να δουλεύει.


Μόνο σήμερα , παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του και τον παρακαλάνε να περιορίσει τη δραστηριότητα του , έχει μιλήσει με τους περισσότερους αρχηγούς....
κρατών της Ε.Ε. ενόψει της Συνόδου Κορυφής, έχει συναντηθεί με καμιά εικοσαριά συνεργάτες του , με τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη και τον νέο υπουργό Οικονομικών ενώ παράλληλα έδωσε εντολές και για νέες περικοπές στα έξοδα των μελών της κυβέρνησης και των βουλευτών.


Συγκεκριμένα , όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr, όσοι υπουργοί και υφυπουργοί θα θέλουν να μετακινούνται στις εκλογικές τους περιφέρειες θα το κάνουν με τα δικά τους οχήματα και με δικά τους έξοδα ενώ για τις μετακινήσεις με τα υπηρεσιακά οχήματα θα λαμβάνουν ειδική άδεια. Επίσης , περικόπτονται δραστικά οι αμοιβές των βουλευτών που θα συμμετέχουν σε επιτροπές της Βουλής.


Όσοι πάνε την Πέμπτη δηλαδή στην ορκωμοσία θα πρέπει να απεύχονται τη συμμετοχή τους σε επιτροπές που συνεδριάζουν συνέχεια όπως η Οικονομικών, αφού οι αποζημιώσεις θα είναι ελάχιστες.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια