Μάστερ κωλοτούμπας απ' τον Τσίπρα του ακροαριστερού ΣΥΡΙΖΑ: "Επαναδιαπραγμάτευση χωρίς ρήξη"

Η επανάσταση χάθηκε μια μέρα...
Ενώ δεν δέχτηκε την ψήφο ανοχής της ΝΔ όταν ανέλαβε τη διερευνητική εντολή για κυβέρνηση κι έχοντας ως λάβαρο την κατάργηση του Μνημονίου, δείτε τι είπε χθες για Μνημόνιο και Αστυνομία.


Οι ΣΥΡΙΖΑίοι πλέον θα αυτοαναιρούνται εντός ολίγων λεπτών:


Σε νέα αλλαγή πλεύσης όσον αφορά στο χειρισμό του Μνημονίου προβαίνει ο Αλ. Τσίπρας, ώστε...
 να απαλύνει τις εντυπώσεις που έχουν....
δημιουργηθεί στην Ευρώπη και να μπορέσει ταυτόχρονα να  προσεγγίσει στην τελική ευθεία προς τις κάλπες αναποφάσιστους ψηφοφόρους που έχουν όμως ως προτεραιότητα την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. 


Έτσι, στη χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη, έκανε λόγο για «επιλεκτική και μερική αναδιαπραγμάτευση» της δανειακής σύμβασης, σε συνεργασία – όπως είπε – με τους εταίρους και δίχως αυτό να ερμηνεύεται ως ρήξη με την Ευρώπη, ενώ επέμεινε στην αποσύνδεση της εξαγγελίας του ΣΥΡΙΖΑ περί ακύρωσης του Μνημονίου με την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. 


Το τελευταίο θα είναι ένα ακόμη επιχείρημα που θα αξιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, ενώ, όπως ήδη φαίνεται και από τα τηλεοπτικά σποτ του κόμματος, θα επιχειρήσει να αναδείξει τις αντιφάσεις στις οποίες υποπίπτουν Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος όσον αφορά στο Μνημόνιο και την αναδιαπραγμάτευσή του.


Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας προέβη σε αλλαγή πλεύσης και στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν όσα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για «αφοπλισμό των ΜΑΤ» και την έκρηξη της εγκληματικότητας, πρότεινε χθες από τη Σπάρτη την επαναφορά του θεσμού του «αστυνομικού της γειτονιάς», προσθέτοντας ότι όλοι οι αστυνομικοί πρέπει να βγουν από τα γραφεία και τους διαδρόμους της Βουλής στους δρόμους. 


Εγγυήθηκε δε «την αποκατάσταση της οικονομικής και επαγγελματικές αξιοπρέπειας του ανθρώπινου δυναμικού των Σωμάτων Ασφαλείας», πραγματοποιώντας έτσι ένα… ασυνήθιστο για την Αριστερά άνοιγμα στο συγκεκριμένο χώρο. 


Παρ' όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά σταθερή και αμετακίνητη άποψη για τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που τους στηρίζει παντού και πάντα, καθώς έσπευσε να ρίξει ισόβια στον 24χρονο Έλληνα που πυροβόλησε εναντίον του εγκληματία Αλβανού ρατσιστή στην Παιανία.








krasodad.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια