Ο Αβραμόπουλος το ξεκίνησε, ο Παναγιωτόπουλος το τελείωσε!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΑπόφαση που είχε λάβει ουσιαστικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά δεν πρόλαβε να υλοποιήσει, λόγω πέρατος της λειτουργίας της κυβερνήσεως Παπαδήμου, υλοποίησε σήμερα με την υπογραφή του ο νυν υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, βάση της οποίας....
οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών του Καστελλορίζου, της Γαύδου και του Αγαθονησίου αποκτούν το δικαίωμα εξωνοσοκομειακής και νοσοκομειακής περίθαλψης από τα στρατιωτικά νοσοκομεία.


Να θυμίσουμε απλά, ότι ο νυν ΥΠΕΞ (και πρώην ΥΕΘΑ) από την εποχή που ήταν Δήμαρχος Αθηναίων και ο Δήμος της πρωτεύουσας είχε «αδελφοποιηθεί» με τον ακριτικό Δήμο Μεγίστης (Καστελλορίζου). Έκτοτε μάλιστα το ενδιαφέρον του ήταν πολλαπλό και έντονο και μία από τις εκδηλώσεις αυτές ήταν η περίθαλψη των κατοίκων των τριών αυτών νησιών από τα στρατιωτικά νοσοκομεία και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των μονίμων κατοίκων και των τριών αυτών νησιών δεν υπερβαίνει τους χιλίους και «μοιράστηκαν» ως εξής: Το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών θα περιθάλπτει τους Κατοίκους του Καστελλορίζου, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών της Γαύδου και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας του Αγαθονησίου.

Λ.Σ.Μ.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια