Οι ηλίθιοι Γερμανοί προσβάλουν την Χώρα μας με εμετικούς τίτλους στις εφημερίδες τους. (Μια φορά μ@λ@κες πάντα μ@λ@κες)



Βρε ηλίθιοι Γερμανοί εσείς είστε το φαβορί του αγώνα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό για εσάς. Εμείς και να χάσουμε δεν έγινε και τίποτα, πάλι ευχαριστημένοι θα ήμαστε με την πορεία μας.
Εσείς βρε ζώα αν χάσετε θα  πρέπει να βρείτε κανά λαγούμι να κρυφτείτε γιατί αν σας πιάσουν οι φίλαθλοι σας θα ανοίξουν πάλι οι φούρνοι στο Αουσβιτς και θα στείλουν εκεί ζώα ε ζώα.
Αλλά μια ζωή έχετε πρόβλημα με τον περήφανο λαό μας και σας διακρίνει  αίσθημα κατωτερότητας απέναντι μας.


Άντε λοιπόν ηλίθιοι στην μίζερη ζωή σας και τα καλοκαίρια να έρχεστε Ελλάδα για να βρείτε λίγη χαρά ανάμεσα στα πόδια σας από τους Έλληνες όπως κάνετε χρόνια τώρα ανέραστοι.



«Ποτέ ξανά Ελληνες», «Οι Έλληνες φορούν κουκουβάγιες στην Αθήνα», «Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων»,
«Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε», «Τζατζίκι-Leaks» (κατά το Wiki-Leaks»), «Ακόμα τρέχει;» (με φωτογραφία Καραγκούνη),  «Σουβλάκι Σβάινι», «Τώρα είστε το θύμα», «Kalinixda»
Bild:"Σπάστε την άμυνα μπετόν των Ελλήνων" - "Ο Σάντος θα πάει τον αγώνα στα πέναλτι"
Τι απαντά Ελληνίδα δημοσιογράφος στο υβριστικό δημοσίευμα για την εθνική μας - Όλη η επιστολή της
Ελλάδα - Γερμανία απόψε στις 21.45 
Προκλητική γελοιογραφία και από το BBC
Νωρίτερα θα σχολάσουν σήμερα οι Γερμανοί για να δουν τον αγώνα!



Αμέτρητα πρωτοσέλιδα. Προσβλητικά. Υποτιμητικά. Παίζουν ακόμα και με το όνομα της χώρας μας. Ο Γερμανικός Τύπος ξεσαλώνει, όχι ότι δεν το κάνει και ο ελληνικός, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο.


Η «Hamburger Morgenpost» έχει στο πρωτοσέλιδο της τον Γιόακιμ Λεβ γράφοντας στα αγγλικά: «Highway to Hell-as», δηλαδή ««Γιόγκι, στείλε τους Έλληνες στο δρόμο για την κόλαση», “παίζοντας" με το hell που σημαίνει αγγλικά και το hellas!

Kαι στην μέσα σελίδα στα Αθλητικά. «Χωρίς έλεος. Οι Θεοί ήταν συχνά με την πλευρά των Ελλήνων αλλά σήμερα στα προημιτελικά εναντίον της Ελλάδος δεν σώζονται ούτε από αυτούς»!

Η ίδια εφημερίδα στις μέσα σελίδες "απογειώνεται":


«Ποτέ ξανά Ελληνες»


«Οι Έλληνες φορούν κουκουβάγιες στην Αθήνα»


«Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων»


«Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε»


«Τζατζίκι-Leaks» (κατά το Wiki-Leaks»)


«Η οικονομική κρίση έχει νέο πρόσωπο (δείχνοντας την αγριόφατσα της Μέρκελ)»


«Η χαρά τους ενός για τον άλλον»


«Ακόμα τρέχει;» (με φωτογραφία Καραγκούνη)


«Σουβλάκι Σβάινι»


«Τώρα είστε το θύμα»


«Kalinixda»


BILD: ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ


Να σπάσουν την άμυνα μπετόν των ελλήνων καλεί η εφημερίδα Bild τους γερμανούς και κυρίως τον προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Λεβ.

Η εφημερίδα έχει βεβαίως τον αποψινό αγώνα πρωτοσέλιδο, με καυστικά σχόλια και ειρωνικό ύφος όπως άλλωστε το συνηθίζει. 


Χθες είχε τον κατάσκοπο δημοσιογράφο. Σήμερα, μας ενημερώνει ότι δεν μπορεί να μας σώσει.


Η γερμανική εφημερίδα έχει στην ηλεκτρονική της έκδοση τον τίτλο: «Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Έτσι θα γκρεμίσει ο Γιόακιμ Λεβ την άμυνα-μπετόν των Ελλήνων» και συνεχίζει: «Καταφέρατε να σωθείτε και να παραμείνετε στο ευρώ, αλλά σήμερα δεν θα σωθείτε. Ημιτελικά… ερχόμαστε και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά»!


Οι Γερμανοί είναι σίγουροι πως ο Φερνάντο Σάντος θα βάλει... πούλμαν στο τέρμα, αλλά τα πάντσερ δεν θα πτοηθούν: «Το έργο της Γερμανίας δεν θα είναι εύκολο. Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι επιθετικοί μας, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».


Μάλιστα σε άλλο άρθρο προβλέπουν ότι τελικά ο Σάντος αυτό που θα επιδιώξει θα είναι να παμε στα πέναλτι!


Και οι "σοβαρές" εφημερίδες δίνουν πολιτική χροιά


Η Frankfurter Allgemeine Zeitung επέλεξε μια εικόνα από σκηνή ταινίας "Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντι Πάιθον" που δείχνει τον Σωκράτη και τον Χέγκελ να δίνουν τα χέρια πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο σκετς "Ο Αγώνας των Φιλοσόφων" της ταινίας.


Η εφημερίδα τονίζει πως ως "λαός ποιητών και των στοχαστών οι Γερμανοί είναι ισότιμοι με τους Έλληνες".


Η Tageszeitung βλέπει έναν αγώνα "πιστωτών εναντίον οφειλετών" και εικονογραφεί το ρεπορτάζ της με ένα σκίτσο που απεικονίζει ένα καφέ στην Αθήνα με τους έντεκα έλληνες παίκτες να αναρωτιούνται πως θα σκοράρουν απέναντι σε έντεκα ομπρέλες με τα ευρωπαϊκά χρώματα που έχουν παραταχθεί στο αντίπαλο τέρμα, σε μια αναφορά στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.


Την ώρα που αρκετοί θεωρούν πως αυτή η αναμέτρηση ξεπερνά το ποδόσφαιρο, η Tagespiegel υπενθυμίζει πως "ίσως να μην είναι παρά ένα παιχνίδι".


Τέλος, η Frankfurter Rundschau εκτιμά πως θα δούμε αντίπαλους τους "στρατιώτες του ευρώ" με μια ελληνική ομάδα που έχει έναν και μόνο στόχο: να στείλει τη μπάλα στα μούτρα της Μέρκελ. 


 Και το BBC στο κόλπο - Αυτό είναι το ματς του Μνημονίου


Μετά από τρία δύσκολα χρόνια λιτότητας και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η ευφορία επέστρεψε έστω και προσωρινά στην Ελλάδα, μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Ρωσίας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αναφέρει το BBC σε θέμα του για το «ματς του μνημονίου».


Και από όλους τους πιθανούς αντιπάλους προέκυψε στον επόμενο γύρο η Γερμανία, στο πλέον πολιτικό ματς που θα δει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εδώ και πολύ καιρό.


«Οι Ελληνες θέλουν εκδίκηση έναντι των Γερμανών. Νιώθουν ότι είναι εδώ και καιρό σε εξέλιξη μία άνιση μονομαχία μεταξύ τους. Από την αρχή της κρίσης, θεωρούν ότι οι Γερμανοί πολιτικοί τους προσβάλουν και τους ελέγχουν, επιβάλλοντας μέτρα λιτότητας με αντάλλαγμα τη χρηματοδότηση», όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο.


Οπως προσθέτει, συχνά-πυκνά η Μέρκελ απεικονίζεται στα ΜΜΕ ντυμένη SS, ενώ επτά στους δέκα Ελληνες πιστεύουν ότι το Βερολίνο προωθεί τη δημιουργία ενός Τέταρτου Ράιχ στην Ευρώπη.


Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ελληνικές αντιδράσεις στην επιβολή μέτρων και αρνούνται να στείλουν περισσότερα δισ. ευρώ. «Και μετά, προέκυψε το ποδόσφαιρο».


Στην Ελλάδα λίγοι Γερμανοί είναι στο απυρόβλητο, με πρώτο ίσως τον Οτο Ρεχάγκελ. Οδήγησε την Εθνική στην κορυφή του EURO2004 και θεωρείται ήρωας, ενώ για το βραδινό ματς έχει δηλώσει «Η Γερμανία δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ελλάδα».


Το ματς αυτό έχει πάρει πολιτική διάσταση και είναι αργά πλεον να το δει κανείς σε άλλο πλαίσιο. Μέχρι και το BBC έχει αφιέρωμα στην πρώτη του σελίδα και μια γελοιογραφία από τον Guardian άκρως ειρωνική για την Ελλάδα. Ο έλληνας παίκτης αξύριστος και με βλέμμα λίγο απολογητικό έχει στην θέση του σπόνσορα την λέξη Γερμανία. Και εξηγεί: "Η Ελλάδα είμαστε απλά αυτοί είναι οι χορηγοί μας".

Κυκλοφορούν και άλλες γελοιογραφίες στο διαδίκτυο με πιο χαρακτηριστική αυτή:

Η απάντηση ήρθε από ελληνίδα δημοσιογράφο. "Εμεις τρώμε ελιές που ειναι θρεπτικές και θα ζήσουμε πολλά ακόμη χρόνια" αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελληνίδα δημοσιογράφος στην επιστολή της προς τη γερμανική BILD. Ειναι η ίδια γυναίκα που τα έβαλε με το βρετανικό channel 4 για το εξευτελιστικό reality "go Greek for a week".


Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης. 


Θα σχολάσουν νωρίτερα οι Γερμανοί


H τελευταία βάρδια θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα και όχι στις 21:00, όπως είναι το κανονικό ωράριο. Την ίδια απόφαση έλαβε και η Opel για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Ρούσελχαϊμ, ενώ η Daimler άφησε την ευθύνη της απόφασης στον υπεύθυνο κάθε εγκατάστασης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια