Του ήρθε ο Ψινάκης… σφοντύλι - Αποκλειστικά ένα απίστευτο βίντεο


 Έχετε ακούσει τη φράση «του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι»; Ε, τώρα ήρθε η ώρα για να δείτε on air «του ήρθε ο καλεσμένος… σφοντύλι»!
Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη που είναι καλεσμένος αύριο τα μεσάνυχτα, στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλο. Ο γνωστός μάνατζερ τα λέει… βαριά για το «Fab 5» και τη λήξη της συνεργασίας του με τον Αντ1, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκτός από τα λεγόμενά του, ο παρουσιαστής ένιωσε όλο το… βάρος του Ψινάκη αφού του ήρθε κυριολεκτικά «ουρανοκατέβατος».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 
Μόλις λοιπόν ο Πέτρος Κωστόπουλος προλόγισε τον Ηλία Ψινάκη και όλοι περίμεναν να μπει στο στούντιο, αυτός «προσγειώθηκε» πάνω στον οικοδεσπότη γεμίζοντάς τον με γύψους και σκόνες. Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνεχίστηκαν με «απειλές», αφού ο Ψινάκης είπε στον Κωστόπουλο πως δεν θα φύγει από την εκπομπή αν δεν προβάλλει όπως πρέπει την καμπάνια που κάνει με τίτλο «Για ένα πιάτο «φαΐ» και στην οποία αποβλέπει στο να συγκεντρώνονται χρήματα για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες της σίτισής τους. Βέβαια, όπως είναι λογικό, ο Κωστόπουλος τον ρώτησε και γιατί δεν είναι φέτος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ο Ψινάκης απάντησε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια