Α. Σαμαράς: «Ο Βασιλιάς είναι γυμνός»


Με το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «ο βασιλιάς είναι γυμνός» απάντησε ο Πρόεδρος της ΝΔ στον «ενικό» και τον Ν. Χατζηνικολάου για την συμμετοχή παιδιών στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ. «Δείχνει την αυθεντικότητα και την αθωότητα των παιδιών που κάνουν πάντα τολμηρές ερωτήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κλαμπ της δραχμής....
εκνευρίστηκε τόσο πολύ» είπε ο Α. Σαμαράς και υπενθύμισε ότι τόσο στα προεκλογικά σποτ του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν παιδιά. 


ΝΔ: «Η υποκρισία δεν έχει όρια»


Ο εκπροσωπος της ΝΔ υποστηρίζει πως το «λόμπι της δραχμής» δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία των παιδιών αλλά από τα ερωτήματα που θέτουν. Ο Γιάννης Μιχελάκης έδωσε στην δημοσιότητα και δύο προεκλογικά σποτ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία συμμετέχουν παιδιά.  


 «Η υποκρισία δεν έχει όρια. Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι του λόμπι της δραχμής δεν ενοχλούνται από την παρουσία των παιδιών στο σποτ, αλλά από τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά. Και κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχουν να δώσουν απαντήσεις στα παιδιά.Φοβούνται γιατί αποκαλύπτεται το μέλλον στο οποίο οδηγούν οι προτάσεις τους και οι πολιτικές τους. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι απαντήσεις τους υπονομεύουν και απειλούν να κατεδαφίσουν, μια για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας. Τρομαχτικά δεν είναι τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά – όπως και όλοι οι Έλληνες - αλλά οι απαντήσεις που δίνουν όσοι αδιαφορούν για την παρουσία μας στην Ευρώπη και το ευρώ. 


Σε ό,τι αφορά στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, θα της συνιστούσαμε μια συνομιλία με την …Αννούλα του 1985. Και τα παιδάκια που - το 2007 – ανεβοκατέβαζαν σημαίες. Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς θυμίζουμε τα παιδιά που, επίσης, επιστρατεύει ακόμα και σήμερα σε δικά του τηλεοπτικά σποτ» αναφέρει η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ  
real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια