Β.Αγγελόπουλος (Διοικούσα του ΣΥΡΙΖΑ): Η 17Ν απέτυχε γιατί δεν τους σκότωσε όλους και δεν βρήκε μιμητές!!!

Ο Βενιος Αγγελόπουλος (τέρμα αριστερά, στη μέση ο φίλος του Γιωτόπουλος και δεξιά οι αδελφοί Ξηρού), μέλος τηςΔιοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν από τους πρώτους μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν. Μεταξύ άλλων είχε καταθέσει και τα εξής εντυπωσιακά, όπως....
αποδεικνύεται από τα πρακτικά της δίκης:
“(…) Δεν μπορεί να έχει κανένας την ίδια αντιμετώπιση απέναντι σε μια οργάνωση η οποία αποκαλείται, και είναι –άσχετο αν ευοδώθηκε ή όχι η δράση της –, είναι μία οργάνωση επαναστατική η οποία απέτυχε να κάνει την επανάσταση την οποία ευαγγελιζόταν”.
“(…) Για τα θύματα τα ίδια πρώτα απ’ όλα και για τους οικείους των θυμάτων, αυτά είχαν προφανώς βαρύτατες επιπτώσεις όπως κάθε ανθρωποκτονία. Αλλά στην πολιτική ζωή του τόπου (…) θεωρώ ότι δεν είχαν εμβέλεια. Γιατί; Διότι εκ του αποτελέσματος, εάν μία επαναστατική οργάνωση πιστεύει ότι σκοτώνοντας ένα άτομο τον χρόνο θα σκοτώσει όλους όσους ενέχονται στο πλέγμα της εξουσίας και αν το πλέγμα της εξουσίας περιλαμβάνει 10.000 άτομα, τότε σε 10.000 χρόνια θα ξοφλήσει, είναι απλά μαθηματικά Δημοτικού. Επομένως, δεν είναι το να σκοτώνεις έναν τον χρόνο που θα φέρει την επανάσταση, αλλά το να βρεις μιμητές. Μιμητές όμως δεν βρέθηκαν (…)”

Σημείωση: Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ οικτίρει τη 17Ν γιατί απέτυχε να σκοτώσει του πάντες … Τους λέει και άχρηστους δηλαδή ! 
Και αντί να τον συλλάβουν ατάκα και επιτόπου την ώρα που έλεγε αυτές τις μπούρδες μέσα στο δικαστήριο, σήμερα βρίσκεται ελεύθερος και αναμένει να κυβερνήσει την χώρα, προφανώς για ν’αποκτήσει την νομιμοποίηση να υλοποιήσει το “επαναστατικό” όραμά του …!

pyrsos.tumblr.com/

dexiextrem.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και δίκιο έχει.Δέν πειράζει.Μετά τις εκλογές θα δοθεί η ευκαιρία να τους τιμωρήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.