Χαλκίδα: Ελεύθερος ο 15χρονος

Οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο στις 22:30 στην περιοχή Δροσιά στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες δεν πήραν τελικά λύτρα. Ο 15χρονος είναι σοκαρισμένος αλλά καλά στην υγεία του και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του και τον πληροφόρησε για το μέρος που βρίσκονταν. Στο σημείο....
έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρέλαβαν το παιδί και το οδήγησαν στο σπίτι του. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι απαγωγείς φοβήθηκαν από την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση και άφησαν τελικά ελεύθερο τον 15χρονο μετά από 14 ώρες ομηρίας.


O 15χρονος απήχθη την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του σήμερα το πρωί. Η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για την υπόθεση, καθώς αυτή χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.
Όλα έγιναν στις 8 το πρωί, την ώρα που ο 15χρονος πήγαινε στο σχολείο του για να δώσει εξετάσεις.Στην φωτογραφία βλέπετε τον δρόμο που έκανε καθημερινά το παιδί για να πάει στο Λύκειο που βρίσκεται 300 μέτρα μακρυά από το σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημέιο όπου οι δράστες το άρπαξαν και το έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για την υπόθεση, καθώς αυτή χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη αυτό στην ήσυχη πόλη τους.







Αλεξίου Νάντια
real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια