Όταν ο Μιχαλολιάκος αποκάλυπτε ότι οι (πρόσφατες) εκλογές δεν θα γίνουν (video)...

Βασικό στοιχείο της δημόσιας ρητορικής της Χρυσής Αυγής είναι η διαρκής "αποκάλυψη" σχεδίων καταστροφής της χώρας από Αμερικάνους, εξωγήινους, Νεφελίμ, Ελοχίμ κτλ.

Μιας και βρίσκω φοβερά αναποτελεσματική την προσπάθεια εξουδετέρωσης των ...
νεοναζί μέσα...
...από ερωτήσεις του τύπου "είστε χουντικοί;", προτιμώ να αναδείξω τις εξυπνακίστικες μπούρδες που κατά καιρούς έχει εκτοξεύσει ο "συμπαθής" ζυμαρούλης (φασισταριό) Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δείτε λοιπόν τι δήλωνε τον Μάρτιο του 2012, αναλαμβάνοντας μάλιστα την...ευθύνη των ισχυρισμών του:





parapolitiki.com




Συμφωνώ εν μέρει με το άρθρο γιατί δεν μπορούμε να παραβλέπουμε δηλώσεις του τύπου «Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο»
«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την»
Ο Φασίστας Νεοναζί Μιχαλολιάκος κάθε μέρα μας θυμίζει την λατρεία του για όλους τους φασίστες που υπήρξαν στην γή. Ο Ίδιος παραδέχτηκε ότι συνεργαζόταν με την φασιστική οργάνωση στην Ιταλία όπως και με την Ναζιστική στην Γερμανία. Μην ξεχάσουμε και την φώτο της Γυναίκας του Μιχαλολιάκου με το Δαχτυλίδι στο χέρι που έχει τον Σταυρό των Τευτόνων Ιπποτών ήταν το υψηλότερο παράσημο της Ναζιστικής Γερμανίας και το φορούσαν στις στολές τους πολλοί Ναζί.
Η δικαιολογία ότι το έφτιαξε η γνωστή εταιρεία Very Gavello είναι τουλάχιστον αστεία. Φυσικά κάποια εταιρεία τον έφτιαξε δεν φτιάχτηκε μόνο του. 

Δείτε τη μας έστειλε σαν δικαιολογία η Χρυσή Αυγή:
Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκάλυψε πως το δαχτυλίδι της κ.Ζαρούλια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα της γνωστής εταιρείας Very Gavello, συγκεκριμένα είναι το δαχτυλίδι gold-malta.

Και η απάντηση που δώσαμε :
Καλό το παραμυθάκι. Για να υπάρχει ένα κόσμημα σίγουρα κάποια εταιρεία το έφτιαξε, Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι δεν είναι ο σιδηρούς σταυρός ; Επειδή κάποια εταιρεία του έδωσε άλλο όνομα ;

Μήπως έχετε κάποια άλλη δικαιολογία ;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια