Tο αληθινό δίλημμα των νέων εκλογών...

Διαχρονικά ο Ελληνικός λαός έχει κάνει επιλογές που έχουν οδηγήσει σε εθνικές καταστροφές( πρόσφατες 1897, 1920, 1967 και ποιο παλιά )
Σήμερα έχει κάνει ακόμα μία τέτοια.
Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή και θα οδηγήσει σε ακόμα μια. Ωστόσο είναι 
επιλογή του (του Ελληνικου λαού) και
δυστυχώς , πρέπει....

να εφαρμοστεί.

Τα περί του ''δεν υπάρχει μηχανισμός εξόδου από το ευρώ'', που ακούγετε σαν άποψη και περιφέρετε από τους υποστηρικτες του αριστερά και δεξιά, είναι θεωρία που είναι για γέλια.
Ποιος σας είπε ότι οι ξένοι θα μας βγάλουν από το ευρώ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ οτι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να βγει ΜΟΝΗ ΤΗΣ από το ευρώ.Όταν δεν θα υπάρχει ευρώ, για πληρωμή μισθών , για δημόσιες δαπάνες και γενικά για τη λειτουργία του κράτους, χωρίς τη δυνατότητα κοπής νομίσματος, τι ακριβώς θα κάνει η τότε κυβέρνηση;Ή μάλλον τι άλλο θα μπορεί να κάνει;

Δυστυχώς αυτό που , καταδεικνύει την πλάνη , στην οποία έχει βρεθεί , μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, φαίνεται στις δημοσκοπήσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες καταδικάζουν μεν το μνημόνιο, αλλά θέλουν στο σύνολό τους την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή ένωση ενώ δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα και μας το φωνάζουν από άκρη σε άκρη , οικονομικοί άναλυτές, ξένοι πολιτικοί, διθνείς πργανισμοί, χρηματιστήρια κλπ
Γιαυτό από ένα σημείο και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ το είδε και τροποοίησε αυτό που υποστήριζε αρχικά, δηλ έξοδο απο το ευρώ, στο ποιο μετριοπαθές , παραμονή στο ευρώ και μονομερή καταγγελία τού μνημονίου.

Το δίλημα στο οποίο ΞΕΚΑΘΑΡΑ πρέπει να απαντήσει ο Ελληνικός λαός , χωρίς υπεκφυγές πλέον στις νέες εκλογές που θα γίνουν είναι ένα.
Παραμονή της χώρας στο ευρώ και εκπλήρωση των επαχθών όρων του μνημονίου, ίσως με μια μικρή(;) ή μετριοπαθή τροποποίησή του, ή μονομερή καταγγελία, στάση πληρωμών των δανείων (και των υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει) και έξοδο της χώρας από το ευρώ και κατά πάσα πιθανότητα και από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Απλά πράγματα.
Τωρα η θεωρία περί συνομοσίας παγκόσμια όλων των διεθνών παραγόντων προκειμένου να μπλοφάρουν και να μας τρομάξουν, είναι απλά για γέλια...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΛΙΜΑΧΕΙΟΣ 
Kafeneio.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΕΙΝΑΜΕ. ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.