Το πορνό βίντεο της Kim Kardashian σπάει κάθε ρεκόρ... (Ακατάλληλο βίντεο)

Η αναζήτηση της πορνοταινίας της Kim Kardashian με τον Ray J στο Google μπορεί να κάνει τους περισσότερους Αμερικανούς να κοκκινίσουν από ντροπή. Στην πραγματικότητα όμως είναι αυτοί που έχουν κάνει τα περισσότερα κλικ στον κόσμο για να την δουν.Περισσότεροι....
από 38 εκατομμύρια θερμόαιμοι χρήστες έχουν αναζητήσει την «καυτή» ταινία της διάσημης τηλεπερσόνας. Μάλιστα στην Αμερική δεν κινδυνεύουν ούτε να εντοπιστούν αλλά ούτε και να συλληφθούν.

Αντιθέτως σε χώρες όπως είναι η Σιγκαπούρη, η Ινδονησία, η Τουρκία και η Κίνα το παράνομο downloading για καταχό πορνογραφικού υλικού μπορεί να σε στείλει στη φυλακή. 

Παρολαυτά στην Κίνα έχουν ψάξει 6.43 εκατομμύρια χρήστες και στην Σιγκαπούρη 1.45. Πάντως όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί δεν είναι λίγοι αυτοί που ρισκάρουν ακόμα και την ελευθερία τους για ένα διαδικτυακό οφθαλμόλουτρο με την καυτή Kim Kardashian.

Δείτε στον πίνακα πως αντιμετωπίζεται το downloading πορνοταινιών…





Πηγή: huffingtonpost



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Στην Κίνα για download τσόντας μπορεί και να σε στείλουν στο απόσπασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα πλεον αντι για αποσπασμα εχουν βρει αλλη τιμωρια.Τους στελνουν στην Ελλαδα να πουλανε μαιμουδες προιοντα.Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια.Τιμωρια για τους παραβατες και εσοδα για το κρατος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai stin ellada na tin paizoun kai na paitagonte san MALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.