ΚΟΥΓΙΑΣ: Του έβαλαν πιστόλι στον κρόταφο


Περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα και ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο, δέχθηκε επίθεση από κατηγορούμενο για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ο οποίος του έβαλε πιστόλι στον κρόταφο. Προηγουμένως δύο μπράβοι...κουκούλωσαν με τα μπουφάν τους....
τον πρόεδρο της Παναχαϊκής.


Ήδη ο κ.Κούγιας κατέθεσε μήνυση και ο κατηγορούμενος αναζητείται από την αστυνομία.


Πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία αναφέρεται το όνομα του Ιωάννη Παπαδόπουλου. Αναλυτικά: «Επίθεση με όπλο στο κεφάλι από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση των στημένων αγώνων Ιωάννη Παπαδόπουλο , που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και δυο μπράβους δέχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 3:30 περίπου ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας ο οποίος είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση των στημένων.


Οι δράστες τοποθέτησαν πιστόλι στο κεφάλι του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και τον απείλησαν ότι αν δεν ανακαλέσει την κατάθεση του για την υπόθεση των στημένων « θα τον σκοτώσουν».


Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δέχθηκε την επίθεση από τους προαναφερόμενους στο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» και αμέσως ενεργοποιήθηκε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ελληνικού.


Ενημερώθηκε αμέσως και η Γενική Ασφάλεια Αττικής και οι δράστες αναζητούνται, καταζητούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου».


dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια