Συγκλονιστικό βίντεο με σπίτι που καταρρέει από τον σεισμό στην Ιταλία....


Είναι λίγα λεπτά μετά το σεισμό της Τρίτης. Όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Και τότε, ένα σπίτι καταρρέει. Η κάμερα πιάνει τη στιγμή...
Είναι στιγμές που δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους. Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι κάτοικοι της Εμίλια Ρομάνια από το σεισμό της....
20ης Μαΐου, η μοίρα τους χτύπησε ξανά. 17 οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες, 8000 οι άστεγοι. 


Ένας άνδρας παρακολουθεί την κατάρρευση του σπιτιού. Το μόνο που μπορεί να ξεστομίσει είναι η λέξη cazzo (γαμώτο, όπως θα λέγαμε κι εμείς οι Έλληνες). Δε μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. 


Οι κάτοικοι της περιοχής που χτυπήθηκε για δεύτερη φορά σε εννιά μέρες από τον Εγκέλαδο έζησαν μια ακόμη τρομακτική νύχτα. 41 μετασεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν. Κανείς δε μπόρεσε να κοιμηθεί από το φόβο. 


Σύμφωνα με Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας, ο ισχυρότερος μετασεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμούς και σημειώθηκε στις 05:15 τοπική ώρα. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε κοντά στις κοινότητες της Μοντένα, επίκεντρο του σεισμού της Τρίτης. 


Σχεδόν 24 ώρες μετά το φονικό σεισμό, εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη ενός ανθρώπου. Μια γυναίκα βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια 12 ώρες μετά, ενώ άλλη μια, 65 ετών, σώθηκε εξαιτίας του... ντουλαπιού της κουζίνας της!


Οι τραυματίες φτάνουν, μέχρι στιγμής, τους 350. 











newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια