Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Προεδρικό - Όλα δείχνουν εκλογές - "Κυβέρνηση εθνικής ενότητας δεν γίνεται με προβοκάτσιες", είπε ο Π.Καμμένος


Εφτασε στο Προεδρικό με 7 συνεργάτες του! - Από την πλαινή πόρτα μπήκαν 2 βουλευτές και 4 τεχνοκράτες, όλοι συνεργάτες του κ.Καμμένου
Ακολούθησαν: Τσίπρας, Κουβέλης, Βενιζέλος και Σαμαράς
Αρνήθηκε να παραστεί η Αλέκα Παπαρήγα - Δεν εκλήθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος
Η νέα ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το επίμαχο κείμενο
"Το μόνο που δώσαμε στον Παπούλια είναι το πρόγραμμά μας", επιμένουν
Τότε τι περιείχε....
ο φάκελος που έστειλε η Προεδρία σε ΟΛΑ τα κόμματα;


Αρχισε η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας αν θα είναι και η τελευταία. Ωστόσο, όλα δείχνουν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ότι οδηγούμαστε και πάλι στις κάλπες.


Πρώτος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Καμμένος ο οποίος είπε ότι «Για να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι δεν γίνεται με προβοκάτσιες και τακτικές του χθες», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έδωσε μια σαφέστατη εντολή, η οποία είναι, όπως είπε, απαλλαγή από το μνημόνιο.


Ο κ.Καμμένος έφτασε με 7 συνεργάτες του. Ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit από την Προεδρία της Δημοκρατίας έναν χώρο κοντά στην σύσκεψη για να καθίσουν. Μεταξύ αυτών οι κύριοι Μαρκόπουλος και Ζώης αλλά και 4 τεχνοκράτες. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα γίνει ώστε αν χρειαστεί ο κ. Καμμένος να βγαίνει την ώρα της διαβούλευσης και να ζητάει την γνώμη τους.
Στην συνέχεια έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Αμέσως μετά έφτασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ακολούθησε ο Φώτης Κουβέλης και τελευταίος έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς.


Στην κεφαλή του τραπεζιού είναι ο Κάρολος Παπούλιας. Αριστερά του κάθονται οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος και δεξιά του οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης. Η αμηχανία ήταν έντονη τα πρώτα λεπτά. Μόνοι χαμογελαστοί οι κ.κ. Βενιζέλος και Τσίπρας. Τα υπόλοιπα πρόσωπα "σφιγμένα".
Απούσα από τη σύσκεψη είναι η Αλέκα Παπαρήγα, καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η θέση του ΚΚΕ είναι αντίθετη με τον σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, ανεξαρτήτως της ονομασίας που αυτή θα πάρει». Απών είναι και ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος δεν εκλήθη.


Η σύσκεψη αυτή γίνεται εν μέσω μεγάλης αναταραχής με αφορμή ένα κείμενο το οποίο όπως αποδεικνύεται, από τα πρακτικά που δόθηκαν στην δημοσιότητα, εγχειρίστηκε από τον Πάνο Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια και ζητήθηκε μάλιστα να διανεμηθεί και τους πολιτικούς αρχηγούς.


Τα κόμματα ανακοίνωσαν ότι έλαβαν το συγκεκριμένο κείμενο από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ωστόσο, ο κ. Καμμένος αρνείται την ύπαρξή του.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια