Το παραμύθι της Χρυσής Αυγής.


Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος προλόγιζε το Αστραφτερό Σκοτάδι Του ΕωσφόρουΔεν έχω πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή ούτε είχα γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρουν κάτι τύποι με παραβατικές συμπεριφορές. 
Δεν ασχολούμαι με εκατό - εκατόν πενήντα άτομα  , άντε διακόσιους, που απαρτίζουν αυτή την παράταξη και κατάφεραν να πάρουν στις εκλογές 440.000 ψήφους από ανθρώπους που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στο πολιτικό σύστημα.  Δεν μπορούμε όμως να παραβλέπουμε δηλώσεις του τύπου....


«Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο»
«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την»

Ο Φασίστας Νεοναζί Μιχαλολιάκος κάθε μέρα μας θυμίζει την λατρεία του για όλους τους φασίστες που υπήρξαν στην Γη όπως και την λατρεία του για τον Εωσφόρο  (Ύμνοι Μιχαλολιάκου στον Εωσφόρο....) . Ο Ίδιος παραδέχτηκε ότι συνεργαζόταν με την φασιστική οργάνωση στην Ιταλία όπως και με την Ναζιστική στην Γερμανία. Μην ξεχάσουμε και την φώτο της Γυναίκας του Μιχαλολιάκου με το Δαχτυλίδι στο χέρι που έχει τον Σταυρό των Τευτόνων Ιπποτών ήταν το υψηλότερο παράσημο της Ναζιστικής Γερμανίας και το φορούσαν στις στολές τους πολλοί Ναζί.
Η δικαιολογία ότι το έφτιαξε η γνωστή εταιρεία Very Gavello είναι τουλάχιστον αστεία. Φυσικά κάποια εταιρεία τον έφτιαξε δεν φτιάχτηκε μόνο του. 

Δείτε τη μας έστειλε σαν δικαιολογία η Χρυσή Αυγή:
"Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκάλυψε πως το δαχτυλίδι της κ.Ζαρούλια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα της γνωστής εταιρείας Very Gavello, συγκεκριμένα είναι το δαχτυλίδι gold-malta.''

Και η απάντηση που δώσαμε :
Καλό το παραμυθάκι. Για να υπάρχει ένα κόσμημα σίγουρα κάποια εταιρεία το έφτιαξε, Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι δεν είναι ο σιδηρούς σταυρός ; Επειδή κάποια εταιρεία του έδωσε άλλο όνομα ;

Μήπως έχετε κάποια άλλη δικαιολογία ;

Να μην ξεχάσουμε ακόμα τα στελέχη της οργάνωσης και τα πάρε δώσε που έχουν με τις δικαστικές αρχές. 
Μπορείτε να μας πείτε ποια στελέχη σας έχουν ανοικτές δικαστικές υποθέσεις ;

Υ.Γ Φτάνει πια με τα σχόλια σε οποιαδήποτε ανάρτηση, να λέτε ψηφίστε Χ.Α., καταντάει τουλάχιστον γελοίο. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Το link που άφησες φίλε έχει μια ανάρτηση της οποίας η ανάλυση είναι κάπως πρόχειρη καθώς δείχνει να μην έχετε διαβάσει πολύ προσεκτικά το πόρισμα του Δημ. Τσέβα το οποίο παραθέτετε, σχετικά με τους νεκρούς εντός Πολυτεχνείου. Ξαναδιαβάστε την παράγραφο: γ) Νεκροί βασίμως προκύπτοντες.

    Αν και νομίζω, μέσα ή έξω από το Πολυτεχνείο οι νεκροί, δεν αλλάζει κάτι ούτε μειώνει την αξία της πράξης των τότε φοιτητών. Χώρια ότι υπήρχαν περισσότεροι από 1100 τραυματίες (τόσοι νοσηλεύτηκαν επίσημα) εκείνες τις ημέρες. Το αν αυτοί έζησαν είναι και λίγο θέμα τύχης…

    Σκοτώθηκαν δε σκοτώθηκαν άνθρωποι, η πράξη των φοιτητών του Πολυτεχνείου – ασχέτως με το αποτέλεσμα – ήταν ηρωική, μέσα σε ένα καθεστώς που οπλίζει ελεύθερα το χέρι του μπάτσου απέναντι στον πολίτη και αμολάει τα τανκς στους δρόμους. Άλλωστε οι ηρωικές μάχες δεν είναι δεδομένο ότι θα φέρουν απαραίτητα και τη νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.