Αύριο ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση μετά το ναυάγιο.


Προεδρία της Δημοκρατίας: Αύριο στις 13.00 ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Βενιζέλος:Ο Καμμένος μας ζήτησε να τον στηρίξουμε να καταγγείλει το Μνημόνιο!
Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα κυβέρνησης από προσωπικότητες
Οργισμένος ο Π.Καμμένος: "Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση".
Δυο ώρες παρά κάτι λεπτά διήρκεσε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην σύσκεψη υπήρξε....
αδιέξοδο κάτι που φάνηκε και από τις οργισμένες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος βγήκε πρώτος.


Όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, η σύσκεψη ολοκληρώθηκε χωρίς κατάληξη για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αύριο στις 13.00 θα συνεδριάσει και πάλι το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, με τη συμμετοχή όλων, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, για να σχηματισθεί υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση.


«Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο κ.Καμμένος. 


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε να έχει την στηριξη όλων να σχηματίσει κυβέρνηση και με ψήφο ανοχής να καταγγείλει το Μνημόνιο. "Αυτό δεν μπορεί να γίνει", είπε ο κ. Βενιζέλος. Πρόσθεσε ότι η χώρα "οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές. Οδεύει σε εκλογές μέσα σε λίγες ημέρες υπο πολύ ασχημες συνθήκες επειδή κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στενό κομματικό και παρερμηνεύεουν την εντολή του ελληνικού λαού."
Τόνισε ότι παρευρμηνεύεται η εντολή των πολιτών, σημειώνοντας πως «ο λαός μας είπε στις 6 Μαΐου ότι δεν θέλει ξανά εκλογές, ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας και την Ελλάδα στο ευρώ»
«Κάναμε προσπάθεια να πείσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ να προχωρήσουμε σε μία συνεργασία που θα ανακουφίσει το έθνος και θα δώσει ελπίδα στους Ελληνες, δεν το πετύχαμε», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.
Είπε ακόμη ότι «είναι υποχρέωση του κάθε Ελληνα πολίτη να διαβάσει τα πρακτικά της σημερινής σύσκεψης» τα οποία όπως είπε είναι «αποτυπωμένες με ανάγλυφο τρόπο οι στρατηγικές και οι σκοπιμότητες των κομμάτων».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΣ ανέφερε τέλος ότι επικράτησε αλλαζονία, τυχοδιωκτισμός και μικροκομματισμός, προσθέτοντας πως «είναι πολλοί αυτοί που επιδίδονται σε εμπόριο ψευδαισθήσεων». 


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια