Επιστρέφει (σήμερα) στη Ν.Δ. η Ντόρα


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΠρώτο το parapolitika.gr σας είχε αποκαλύψει την πρώτη παρασκηνιακή επαφή που υπήρξε την προηγούμενη Παρασκευή μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας. Σε ρόλο μεσολαβητών βρέθηκαν οι Κώστας Μπακογιάννης και Γιάννης Μιχελάκης. Κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, υπήρξε....
έντονο παρασκήνιο. Χθες, υπήρξε η πρώτη, μετά από πολύ καιρό κατ’ ιδίαν επαφή του προέδρου της Ν.Δ με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».


Η συμφωνία, έχει ουσιαστικά «κλείσει». Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Μένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το πολιτικό deal. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, υπάρχει σοβαρά ενδεχόμενο ακόμη και μέσα στην μέρα να υπάρξει η ανακοίνωση προσχώρησης της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν.Δ. Κι’ όταν λέμε, μέσα στην μέρα, το εννοούμε. Όπως, μαθαίνουμε το μοντέλο της συνεργασίας, θα προκαλέσει θετικά σχόλια στην πολιτική πιάτσα. Είναι κάτι που δεν το έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.


ΕΝΔΙΦΕΡΟΝ: Τα πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο προκειμένου να λιώσουν οι πάγοι είναι συγκεκριμένα: Κώστας Μπακογιάννης, Γιάννης Μιχελάκης, Κώστας Αρβανιτόπουλος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ θετικοί προς την κατεύθυνση της επιστροφής της Ντόρας στη Ν.Δ., ήταν οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Μουρούτης και Γρηγόρης Τσιμογιάννης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια