Σε τρεις ημέρες η Βίκυ ξόδευε το μισθό ενός εργαζομένου για πέντε χρόνια!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΈνα διήμερο στο Ναύπλιο για το ζεύγος Τσοχατζόπουλου κόστιζε όσο τα έσοδα ενός εξαμήνου για έναν εργαζόμενο, ενώ μέσα τρεις ημέρες η Βίκυ Σταμάτη ξόδευε τα χρήματα που ένας εργαζόμενος βγάζει σήμερα σε … πέντε χρόνια!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τα Νέα, η Βίκυ Σταμάτη σε ταξίδι της στη Ρώμη
ξόδεψε σε τρεις ημέρες σε ρούχα και αξεσουάρ γνωστών οίκων μόδας, περισσότερα από είκοσι χιλιάδες ευρώ.


Ο πρώην υπουργός κρατούσε στο αρχείο του, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, πλήρες εξοδολόγιο με τις αγορές της συζύγου του, αλλά και τα διήμερα για λόγους αναψυχής που έκανε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου.


Τον Απρίλιο του 2009 για ένα διήμερο σε γνωστό ξενοδοχείο του Ναυπλίου, μόνο για τη διαμονή και το room service διέθεσαν 2.447,70 ευρώ.


Η Βίκυ Σταμάτη όταν βρισκόταν στο εξωτερικό δεν έχανε την ευκαιρία να επισκεφθεί και κάποια μπουτίκ με ρούχα, κοσμήματα ή αξεσουάρ. Μόνο για ένα παντελόνι σε ιταλική μπουτίκ που διέθετε το ξενοδοχείο - spa όπου διέμενε, έβγαλε από το πορτοφόλι της 2.400 ευρώ.


Ορισμένες φορές τις αγορές της τής χρέωνε στην πιστωτική κάρτα της τράπεζας UBS. Από την αναλυτική χρέωση - φυλαγμένη και αυτή στο αρχείο Τσοχατζόπουλου - διαπιστώνεται ότι μέσα σε τρεις μέρες, το καλοκαίρι του 2003 σε καταστήματα ρούχων στην Κηφισιά η κ. Σταμάτη είχε ξοδέψει συνολικά 22.000 ευρώ.


Λίγες μέρες αργότερα ταξιδεύει στη Ρώμη και δεν αντιστέκεται στον καταναλωτικό πειρασμό, αγοράζοντας και από εκεί διάφορα είδη αξίας άλλων περίπου 4.000 ευρώ.


Στο αρχείο του ο πρώην υπουργός κρατούσε μέχρι και το μισθωτήριο από το οποίο προκύπτει ότι η Βίκυ Σταμάτη ενοικίαζε μέχρι το έτος 2004 τον χώρο που βρίσκεται στον 6ο όροφο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, πληρώνοντας 1.825,60 ευρώ κάθε μήνα.


parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια