Έκοψε τον Λαζαρίδη στις 12:00 και τον επανέφεραν στις 3:00....


Ούτε και στις παιδικές χαρές δεν γίνονται αυτά.
Μόλις τρεις ώρες διήρκησε ο αποκλεισμός του στενότατου συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Χρ. Λαζαρίδη, από τον «πρωινό καφέ» στη ΝΔ. Χθες το πρωί στη Λ. Συγγρού υπήρξαν γεγονότα απολύτως ενδεικτικά της σύγχυσης....
που επικρατεί μετά το ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου.


Όπως γράφει το «Έθνος» λίγο πριν από το μεσημέρι, η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των στελεχών που θα μετέχουν εφεξής στον «πρωινό καφέ», στις συσκέψεις δηλαδή που θα πραγματοποιούνται κάθε πρωί στο γραφείο του κ. Σαμαρά. Από τη λίστα απουσίαζε το όνομα του στενότατου συνεργάτη της ΝΔ, Χρ. Λαζαρίδη και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, επιτελείς της Συγγρού διευκρίνιζαν ότι ο ίδιος ο βουλευτής Επικρατείας ζήτησε να εξαιρεθεί.


Τρεις ώρες αργότερα το γραφείο Τύπου προχώρησε σε διορθωτική ανακοίνωση και επανένταξε τον κ. Λαζαρίδη στη σύνθεση του «πρωινού καφέ».


Ο Στενότατος συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά, δέχθηκε τις περισσότερες βολές από οποιονδήποτε άλλο στην ηγετική ομάδα για το 18,80% της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο κ. Σαμαράς θέλησε να εκτονώσει την ένταση και του ζήτησε να μην μετέχει στις συσκέψεις αργότερα όμως το μετάνιωσε, θεωρώντας προφανώς ότι οι επιθέσεις είναι άδικες και τον αποκατέστησε στηρίζοντας την επιλογή του να τον έχει ψηλά στην ιεραρχία των συνεργατών του.


parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια