Άγνωστοι επιτέθηκαν σε ειδικούς φρούρους στο Σύνταγμα – Χτύπησαν τον έναν στο κεφάλι και πήραν ασύρματο και αλεξίσφαιρο γιλέκο


Οι άγνωστοι πήγαν μετά στο σημείο που αυτοκτόνησε ο Δ.Χριστούλας.
Έσκισαν το πουκάμισο στον έναν ειδικό φρουρό και του πήραν τη θήκη με το όπλο, το αλεξίσφαριο και τον ασύρματο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήραν και όπλο που όμως η αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει.
Στο 401 μεταφέρθηκε ο τραυματίας αστυνομικός με τραύμα στο κεφάλι.
Όλα ξεκίνησαν....
γύρω στις 15:50 και αφού είχε ολοκληρωθεί η πολιτική κηδεία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα που την Τετάρτη είχε βάλει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.


Μια μικρή ομάδα αγνωστών που είχαν πάει στη κηδεία μετά το τέλος της αποφάσισαν να κάνουν πορεία στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος φαρμακοποιός. 

Στην διάρκεια της πορείας λίγο πριν την πλατεία Συντάγματος βρήκαν μια πεζή περίπολο με δύο ειδικούς φρούρους. Τότε οι άγνωστοι τους επιτέθηκαν, άρπαξαν το γκλοπ από τον έναν και τον χτύπησαν και κατάφεραν επίσης να του βγάλουν το πουκάμισο αλλά και την θήκη με το όπλο και τον ασύρματο. Από την αστυνομία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ότι πήραν όπλο και λένε πως οι άγνωστοι πήραν μόνο το μπουφάν, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον ασύρματο. 

Στη συνέχεια πήγαν στην πλατεία Συντάγματος και κρέμασαν στο δέντρο εκεί όπου είχε βάλει τέρμα στη ζωή του ο 77χρονος Δημήτρης Χριστούλας, μία θήκη που πήραν από τον αστυνομικό και το μπουφάν του.
Δίπλα από το συντριβάνι έβαλαν φωτιά στο αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ πέταξαν και τον ασύρματο.
Ο τραυματίας ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια