Ψωμιάδης: "Δεν βλέπω αυτοδυναμία για την ΝΔ"


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος«Με τις σημερινές συνθήκες, και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλύτερα η ΝΔ, γιατί γίνανε και κάποια λαθάκια, δεν βλέπω αυτοδυναμία. Ζητώ συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες που μας ακούνε αλλά έμαθα να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι αργά ποτέ να συστρατευθούν κάποιοι -γύρω από τον πρόεδρο- αν θέλουν αυτοδυναμία. Όχι όμως....
στα δύσκολα. Γιατί κάποια στιγμή χτυπούν τα τηλέφωνα της Συγγρού στα δύσκολα και λένε "φίλε βάλε λίγο πλάτη". Την πλάτη δεν τη βάζεις τελευταία στιγμή…», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Ο Ψωμιάδης εκτίμησε ακόμα πως «σίγουρα ο Πάνος Καμμένος θα πάρει ένα αρκετά καλό ποσοστό», ενώ όπως είπε η επόμενη Βουλή θα είναι οκτακομματική με μέσα τους Γιώργο Καρατζαφέρη και την Χρυσή Αυγή.


«Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι πρέπει να εργαστούμε και να κυβερνήσουμε για την Ελλάδα όχι για τα κόμματα. Δυστυχώς το μήνυμα δεν το έχουν πάρει ούτε από τη μια μεριά, ούτε από την άλλη», πρόσθεσε και αφήνοντας αιχμές για τους στενούς συνεργάτες του αρχηγού της ΝΔ, δήλωσε «Πιθανώς κάποια στελέχη γύρω από τον Σαμαρά δεν το πήραν μήνυμα… Σε όλους τους ηγέτες, υπάρχουν οι βασιλικότεροι του βασιλέως, είναι οι πρίγκιπες και τα χανουμάκια».


Εξηγώντας την εκτίμησή του πως μπορεί να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ υπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, δήλωσε πως «Αν πάμε σε συνεργασία θεωρώ ότι δεν θα δεχθούν έναν πρωθυπουργό εκπρόσωπο των τραπεζών και των αγορών, έναν τεχνοκράτη. Πριν 20 ημέρες ο κος Αβραμόπουλος είπε πως και αυτοδύναμη να είναι η ΝΔ, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Και μόνο από αυτό θεωρώ ότι και οι δυο πλευρές θα μπορούσαν να τα βρουν συναινετικά με τον κύριο Αβραμόπουλο».



«Θα ψηφίσω Πατρίδα. Θα ψηφίσω Ελλάδα», είπε τέλος, λέγοντας πως θα στηρίξει τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, μέχρι τις εκλογές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια