Νοικιάζουν την πλατεία Ομονοίας ! ! !



 Γιατί πανηγυρίζει ο λαθρο Καμίνης ;
Για την δήθεν αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας με στόχο τη μείωση της εγκληματικότητας και την επιστροφή των πολιτών στο κέντρο ξανά ο Καμίνης ξεπουλά και την Ομόνοια και την πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο.
Τι σημαίνει αυτό ;
Απλά δεν θα μπορείς να περνάς από την Ομόνοια γιατί θα είναι γεμάτη τραπεζάκια και καρέκλες και βέβαια αυτό που λένε ότι θα μειώσουν....
την εγκληματικότητα είναι παραμύθια, γιατί θα γίνει ακριβώς το αντίθετο. Εκεί θα είναι ο τόπος συνάντησης όλων των ατόμων με παραβατική συμπεριφορά. 
Εκεί θα μαζευτούν όλοι οι πρεζέμποροι για να πουλήσουν το κάθε λογής ναρκωτικό στα παιδιά μας. 
Δείτε πως πλασάρει το θέμα η Καθημερινή στα μέτρα του Καμίνη.

Σειρά συναντήσεων με παράγοντες του δήμου αναμένεται να έχουν το επόμενο διάστημα επιχειρηματίες και άλλων περιοχών του κέντρου με στόχο την από κοινού εξεύρεση λύσεων για την αναβάθμιση της περιοχής, την αύξηση της εμπορικής κίνησης και την επιστροφή των Αθηναίων στο κέντρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας "Η Καθημερινή", μία πρώτη συνάντηση έγινε προχτές στο γραφείο του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.
Θέμα συζήτησης αποτέλεσε μεταξύ άλλων, η δυνατότητα τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην Ομόνοια, ώστε από το άχαρο τσιμεντένιο χώρο που είναι σήμερα, να μετατραπεί σε πλατεία, όπου οι περαστικοί θα μπορούν να πίνουν τον καφέ τους.
"Ο δήμαρχος φάνηκε να έχει καλές προθέσεις. Είμαι αισιόδοξος για την εξέλιξη της συνεργασίας", σχολίασε στην εφημερίδα "Η Καθημερινή" ένας από τους επιχειρηματίες που βρέθηκε με το δήμαρχο Αθηναίων.
Στόχος άλλωστε είναι η τάση επιστροφής απλών πολιτών στο κέντρο, αλλά και η μείωση της παραβατικότητας και της αντίστοιχης εκρηκτικής εγκληματικότητας.
Ενδιαφέρον έχουν ήδη εκδηλώσει αρκετές επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να μισθώσουν μεγάλους χώρους του κέντρου που έχουν μείνει άδειοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο στόχαστρο αυτή τη στιγμή είναι οι πλατείες Ομονοίας και η Κοτζιά.
Παράλληλα, εξετάζεται η αξιοποίηση από το δήμο Αθηναίων του ξενοδοχείου Μιράζ στην Ομόνοια, ως κέντρου διαμονής για νέους ανθρώπους, καθώς και η ένταξη του "Μπάγκειου" στα σχέδια επιστροφής της επιχειρηματικότητας στο κέντρο.
Να σημειωθεί ότι η συνάντηση έχει με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια