Επίθεση Γ.Μιχελάκη στο ΠΑΣΟΚ - "Ο Βενιζέλος συγκάλυπτε τον Τσοχατζόπουλο"


«Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», λέει ο Γιάννης Μιχελάκης
     Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο εξαπολύει σήμερα η ΝΔ, με αφορμή....
την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, κατηγορώντας τον ότι στο παρελθόν τον υπερασπιζόταν.


      Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του κόμματος ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει σε δήλωσή του: «Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».


      Υπενθυμίζει δε ότι ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως «προεκλογική σκανδαλολογία» (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν: «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο - Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως» (σελ. 303).


      Κλείνοντας γενικεύει για το ΠΑΣΟΚ: «Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρείες και ο ίδιος πρωταγωνιστής. Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου. Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει». 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια