Ανεβαίνει ο υδράργυρος. Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη


Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα, Τετάρτη 25 Απριλίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με....
την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια